REKLAMI GEÇ

Colossae Otel, geleceğin turizmcilerine yatırım yapıyor

Colossae Otel, geleceğin turizmcilerine yatırım yapıyor

Colossae Termal Otel’in Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Karamanlıoğlu, Akköy’de bulunan Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde bazı ihtiyaçları karşıladı. Karamanlıoğlu, yaptığı yatırımlarla her ay Denizli’ye 1 milyon lira para aktığını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 7 Aralık 2010 Salı, 17:53

Akköy Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nin Karamanlıoğlu’nun desteğiyle yenilenen bazı bölümlerinin açılışı dolayısıyla, tören düzenlendi. Düzenlenen törene; Vali Yavuz Erkmen, Akköy Kaymakamı Sabri Uzun, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Akköy Belediye Başkanı Abdullah Kılbıyık, Colossae Termal Otel Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Karamanlıoğlu, Colossae Termal Otel Genel Müdürü Şeref Karakan, öğrenciler, öğretmenler ve davetliler katıldı.

Karamanlıoğlu, törende meslek lisesinin gıda, yiyecek, içecek bölümleri için yardım yapmaya karar verdiğini belirterek, kısa zamanda büyük işler yaptıklarını, tefrişatıyla okulun okul olduğunu gösterdiklerini söyledi. Denizli Valisi Yavuz Erkmen’in de kendilerine destek olduğunu dile getiren Karamanlıoğlu, “Bu okul sadece benim için değil, Türkiye’de hizmet verecek bir okul olduğu için diğer otellerin sahiplerinin de ellerini taşın altına sokmalarını istiyorum. Onlar da burada bir okul olduğunu, ihtiyaçlarının bulunduğunu bilip, biraz merhamete gelirler, yardıma muhtaç kişilere, kuruluşlara yardım ederlerse bu beni daha mutlu eder” dedi.

Kentte yatırımlarının büyüyeceğine işaret eden Karamanlıoğlu, “Önümüzdeki günlerde bazı şeyler duyacaksınız. Şu anda yapmış olduğumuz yatırımlarla her ay Denizli’ye 1 milyon lira para akıyor” diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, okula desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Hayırsever İş Adamı Abdurrahman Karamanlıoğlu’na teşekkür ederek, yapılan yardım ile 3 bölümün tefrişat ve donanımın değiştiğini ve bütün sınıf kapılarının değiştirildiğini söyledi. Akköy Kaymakamı Sabri Uzun, ilçenin en önemli eğitim kuruluşuna yardımda bulunan Abdurrahman Karamanlıoğlu’na yardımından dolayı teşekkür etti.

Vali Yavuz Erkmen, Karamanlıoğlu’nun hem kentte turizm yatırımları yaptığını hem de sosyal sorumluluk projeleriyle çevresine yardımcı olduğunu belirterek, kendisine teşekkür etti. Eğitime yapılan yardımın küçüğü-büyüğü olmadığına dikkat çeken Vali Erkmen, “Biz okullarımıza bir tane bilgisayar hediye eden hayırseverimizi, okul yaptıran hayırseverimizden ayırt etmiyoruz. Bizim için önemli olan eğitime karşı gösterilen ilgidir. Abdurrahman Karamanlıoğlu, ilimizin turizmine büyük katkılar vermektedir. Bunun yanında bir taraftan kendi işini yaparken, bir taraftan da sosyal sorumluluk projesi dediğimiz projeler kapsamında çevresine yardımcı oluyor. Bunun için kendisine ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Erkmen ayrıca, 2011 yılında Milli Eğitim Bakanlığınca okula ilave yurt yapılmasının planlandığını, Gölemezli beldesindeki sıcak suyun bölgeye getirilerek okula verildiğinde, gerçek amaca ulaşılacağını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından yenilenen servislerin açılışı Vali Erkmen ve Hayırsever İş Adamı Karamanlıoğlu tarafından yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı