REKLAMI GEÇ

DENİB’den Pakistan’a yardım kampanyası

DENİB’den Pakistan’a yardım kampanyası

Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, üyelerinin iplik ithalatı yaptığı Pakistan’da yaşanan sel felaketi dolayısıyla Pakistan’a yardım kampanyası başlattıklarını açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 25 Ağustos 2010 Çarşamba, 17:59

DENİB Başkanı Süleyman Kocasert yaptığı açıklamada, yüzyılın en büyük felaketlerinden birini yaşayan dost ve kardeş ülke Pakistan’daki durumun, tüm insanlığı olduğu gibi DENİB’i de derinden yaraladığını belirterek, şöyle dedi: ”Tarihten ve kültürden gelen yakınlığımızın yanı sıra yıllardır süregelen ticari ilişkilerimiz, özellikle Pakistan’dan yaptığımız iplik ithalatımız nedeniyle var olan dostluklarımız düşünülecek olursa, sanayici ve işadamları olarak yardım elimizi uzatmamız, bu mübarek günlerde yardımlaşma ve birlik duygusunu daha da güçlendireceğine olan inancımızla, DENİB Yönetim Kurulumuzca, Pakistan’a yardım kampanyası başlatılmasına karar verilmiştir. Bu kapsamda, Birliğimiz üyelerine yapılan duyuru ile Pakistan’a Yardım Kampanyası başlatılmıştır. Katılmak isteyen değerli üyelerimizin verecekleri maddi ve ayni yardımlar, birliğimizce toplanarak üst kuruluşumuz olan Türkiye İhracatçılar Meclisi’ne ve Kızılay’a DENİB olarak gönderilecektir. Ayrıca, kampanyamıza destek veren firmalar, isminin açıklanmasını istemeyen üyelerimizin dışında kamuoyuna açıklanacaktır”

DENİB, Pakistan’a Yardım Kampanyası’na katılmak isteyen üyeleri için Vakıfbank Denizli Şubesinde ”DENİB Pakistan Yardım Kampanyası” adı altında hesap açtırdı

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı