REKLAMI GEÇ

Denizli Oto Traktör Galericileri Sitesi açıldı

Denizli Oto Traktör Galericileri Sitesi açıldı

Şehir içinde dağınık durumda olan Oto Traktör Galericilerini tek bir alanda toplayarak hem Denizli trafiğini rahatlatmak, hem de alıcı ile satıcıyı tek bir alanda buluşturmak maksadıyla yapılan Denizli Oto Traktör Galericileri Sitesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

/ DENİZLİHABER / 27 Temmuz 2009 Pazartesi, 19:35

Denizli Merkez’e bağlı Kumkısık Köyü sınırları içinde yaptırılan 12 bin metrekaresi kapalı olmak üzere, toplam 17 bin 650 metrekare alana kurulan, toplam 40 traktör galerisinin bulunduğu sitenin yapımı, bir yılda tamamlandı ve toplam 2 milyon 800 bin TL’ye mal oldu. Galericiler sitesinin imar işleri ve tüm alt yapısı Denizli Belediyesi tarafından yapıldı.

Sitenin açılışı için düzenlenen törene Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve Başkan Yardımcıları Osman Zolan ve Mahmut Güngör, Denizli Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici, Denizli Oto Traktör Galericileri Sitesi Başkanı Mustafa Türkay, galericiler ve davetliler katıldı.

Törende konuşan Denizli Oto Traktör Galericileri Sitesi Başkanı Mustafa Türkay, şehir içinde dağınık bir durumda olan traktör galerilerinin tek bir merkezde toplanması ve müşteri ile satıcının tek bir alanda buluşmasını sağlayan Traktör Galericileri Sitesi’nin hayata geçirilmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Türkay, sitenin hayata geçirilmesinde kendilerine destek veren başta Valilik ve Denizli Belediyesi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Denizli Belediye Başkanı Zeybekci de konuşmasında, traktör galericilerinin birlik ve beraberlik içerisinde Traktör Galericileri Sitesi’nin hayata geçirilmesi için çalıştıklarını ve sonucunda güzel bir eserin meydana geldiğini söyledi. Zeybekci, “Şehir içinde imarsız, iskansız ve ruhsatsız yerlerde hizmet veren yerlerden kurtularak, geleceği olan, belki yüz yıl boyunca bir sektörün oluşacağı bir yerin ortaya çıkmasında bize destek veren traktör galericilerimize teşekkür ediyorum. Biz burada Türkiye’ye örnek bir tesis yapılması anlamında bütün desteği verdik. Her şeyiyle örnek bir tesis ortaya çıktı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Yavuz Erkmen, traktör galericilerinin birlikte ve kararlılıkla hareket ederek modern ve düzenli bir yerin ortaya çıkmasını sağladıklarını ve bunun takdir edilecek bir davranış olduğunu ifade etti. Vali Erkmen, “Bu sitenin hayata geçirilmesi iki yönden önemli. Birincisi dağınık olarak şehrin çeşitli yerlerinde burası kadar yeterli imkana sahip olmayan yerlerde hizmet vermek yerine, daha derli toplu, hem sizler açısından, hem de alıcılar açısından düzenli bir yere kavuşmuş oluyorsunuz. İkincisi de şehir içindeki trafiğin rahatlaması, şehrin biraz daha düzene kavuşması anlamından önemli. Oto galericisi arkadaşlarımız da birlik içerisinde bu tür bir tesise kavuştukları zaman bu tür bir güzelliği tekrar yaşamış oluruz. Bu tesisin kazandırılmasında emeği geçen herkesi kutluyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Denizli Oto Traktör Galericileri Sitesi Başkanı Mustafa Türkay, katkılarından dolayı Vali Erkmen ve Başkan Zeybekci’ye plaket verdi. Daha sonra Oto Traktör Galericileri Sitesi’nin açılışı Vali Erkmen, Başkan Zeybekci ve diğer protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi. Vali Erkmen ve protokol üyeleri galerileri tek tek gezerek incelemelerde bulundular ve galeri sahipleri ile sohbet ettiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı