REKLAMI GEÇ

DTO kredisine yoğun talep

DTO kredisine yoğun talep

DTO ile Ziraat Bankası arasında imzalanan, DTO üyelerine yönelik kredi anlaşmasına, yoğun ilgi gösterildiği belirtildi. DTO Başkanı Özer, 14 milyon TL’lik kredinin, 1 milyon TL’lik bölümünün ilk gün kullandırıldığını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 24 Haziran 2009 Çarşamba, 15:47

Denizli Ticaret Odası kaynak aktararak, üyelerine uygun kredi kullandırmak için Ziraat Bankası ile yaptığı protokol dün basın önünde imzalandı. Ziraat Bankası Bölge Başkanı Necmi Demir ve Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer’in imzaları bulunan protokol gereğince, devam eden ekonomik kriz nedeniyle finans sıkıntısı yaşayan Denizli Ticaret Odası üyelerini rahatlatmak amaçlanıyor.

Toplam 14 milyon TL’lik bir büyüklüğe sahip kredi paketinin 4 milyon TL’si (4 Trilyon Yeni Türk Lirası) DTO tarafından aktarılan kaynak olup, finans konusunda darboğaz yaşayan üyeler en fazla 25 bin TL kullanabilecekler.

Sadece Denizli Ticaret Odası üyelerine özel olarak uygulamaya konan kredi paketine dün imzalanan protokolün ardından üyelerin yoğun ilgisiyle karşılaşıldığı öğrenildi.

Toplam 14 milyon TL’lik miktarın yaklaşık 1 milyon TL’lik bölümünün ilk gün kullandırıldığını belirten DTO Başkanı Necdet Özer; “İhtiyacı olan üyelerimizin bu paketten maksimum oranda faydalanabilmesi için gayret gösteriyoruz. Bu paketin akabinde ikili görüşmeler sonucunda kaynağın artırılmasının da gündeme geleceğini düşünüyoruz.”dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı