REKLAMI GEÇ

EBSO İLE DTO BİRLİKTE ÇALIŞACAK

EBSO İLE DTO BİRLİKTE ÇALIŞACAK

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Ender Yorgancılar, Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkan Vekili İmran Eraslan’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Yorgancılar, DTO ile her türlü iş birliğine hazır olduklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2011 Çarşamba, 16:42

TOBB Borsalar Müdürü Muhibbet Uludoğan, EBSO Genel Sekreteri Mustafa Kalyoncu, EBSO Başkan Danışmanı Adnan Yıldırım, EBSO Özel Kalem Şefi Emel Tonbul ile EBSO Araştırma ve Ekonomik İlişkiler Bürosu Şefi Özdem Ekinci’nin de katıldığı ziyarette konuşan Ender Yorgancılar, TOBB’da Denizli bölgesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak belirlendiğini ifade etti. Yorgancılar, “Denizli çok sevdiğimiz bir il. Sizlerle bunu paylaşmak istediğim için buradayım. Oda veya bölge ile ilgili sıkıntılarınız ne ise bunları çözme konusunda sizlerin yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Umarım, birlikte güzel çalışmalara imza atarız” dedi.

Yeni görevinde başarılar dileyen ve ziyaret dolayısıyla Yorgancılar’a teşekkür eden DTO Başkan Vekili İmran Eraslan, Ege Bölgesi olarak daha aktif olunması gerektiğini söyledi. Eraslan, Denizli olarak hem hava, hem de demiryolu konularında sıkıntılarının olduğunu belirterek, “Denizli, ihracatçı bir il. Ancak havayolu ve demiryolu ile ilgili sıkıntılarımız henüz çözülmüş değil. Şu anda Denizli-İzmir arası tren seferleri işlememektedir. İhracatçılarımızın yük taşımacılığını daha ucuz ve hızlı yapabilmesi için çok önemli olan bu hattın bir an önce açılmasını istiyoruz. Ayrıca Aydın, Antalya arasında yap-işlet-devret modeliyle yapılacak otoyolun en kısa zamanda bitirilmesi, ulaşımda bizi biraz daha rahatlamaya sebep olacak. Denizli olarak bu sıkıntılarımızın sizlerin başkanlığında çözülmesini bekliyoruz. Ege Bölgesi’nin de sizlerin sayesinde çok şeyler kazanacağına inanıyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmalar sonrasında Eraslan, Yorgancılar’a gümüşten yapılmış Denizli’nin simgesi horoz ile tekstil ürünlerinden oluşan bir hediye takdim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı