REKLAMI GEÇ

İTHALATÇI FİRMALARIN SORUNLARI KONUŞULDU

İTHALATÇI FİRMALARIN SORUNLARI KONUŞULDU

Denizli Ticaret Odası, ithalatçı firmaların sorunları ve bu sorunlarına yönelik çözüm bulmak amacıyla toplantı düzenledi.

/ DENİZLİHABER / 29 Kasım 2010 Pazartesi, 17:28

Denizli Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin başkanlığında Denizli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Hüseyin Memişoğlu ve Denizli Gümrük Müdürü Kemal Önal’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda ithalatçıların sorunları ele alındı. Denizli Ticaret Odası adına açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Yardımcısı Memişoğlu, ilk defa Gümrük Müdürü ile ithalatçıların biraraya geldiğini belirterek, toplantının verimli geçmesini diledi.

Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin de Denizli’nin müteşebbis bir il olduğunu ifade ederek, “Dünyaya açılmış, potansiyeli olan bir kentte gümrük konusunun çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle de gümrük müdürlüğü ile işadamlarımızın iletişim içinde, içiçe olmaları gerektiğini düşünüyoruz. Bu toplantı, gümrükle ilgili en iyi hizmetin sunulması adına çok önemlidir” dedi.

Gümrük Müdürü Kemal Önal ise eylül ayında Denizli’de göreve başladığını, 35 yıllık deneyimlerini ‘Anadolu Kaplanı’ olarak anılan Denizli’ye aktarmak istediğini söyledi. Denizli’de ithalatçılarla gümrük müdürlüğü arasında iletişim eksikliği olduğunu gördüğünü anlatan Önal, “Bu eksikliği gidermek için sizlerle bir araya gelmek istedik. İthalatçılarımızın sorunlarını dinleyip, çözüm üretmeyi planladık. İthalatçılarımızın yüzde 80’ini Denizli dışında işlerini görüyor. Bu hizmet Denizli’nin ayağına gelmiş durumdayken ithalatçılarımız bundan faydalanabilmeli” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı