REKLAMI GEÇ

MARANGOZLAR VE İNŞAATÇILAR FUARA GİDİYOR

MARANGOZLAR VE İNŞAATÇILAR FUARA GİDİYOR

Denizli Marangozlar ve İnşaatçılar Odası üyeleri, 15-19 Ekim’de İstanbul’da gerçekleştirilecek, Ağaç İşleme Makinesi ve Mobilya Yan Sanayi Ürünleri Fuarı’na katılacak.

/ DENİZLİHABER / 11 Ekim 2011 Salı, 15:48

Denizli Marangozlar ve İnşaatçılar Odası üyeleri, İstanbul Tüyap Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Ağaç İşleme Makinesi ve Mobilya Yan Sanayi Ürünleri Fuarı’na katılacak. Denizli Marangozlar ve İnşaatçılar Odası Başkanı Halil Akbulut, 15-19 Ekim 2011 tarihleri arasında bu yıl 24’üncüsü düzenlenecek olan Ağaç işleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı ile eş zamanlı 14’üncüsü düzenlenecek olan Mobilya Yan Sanayi, Aksesuar, Orman Ürünleri Ve Ahşap Teknolojisi Fuarı’na, 13 Ekim 2011 Perşembe günü gezi düzenleyeceklerini söyledi. Mobilya, orman ürünleri ve ağaç işleme sektöründe faaliyet gösteren firmalara yönelik düzenlenecek olan geziye, oda üyelerinin yanı sıra ilçelerde faaliyet gösteren mobilyacılar da katılabilecek.

Fuarlarda tasarımın, farklı çizgilerin, yeni modellerin ön plana çıktığını söyleyen
Denizli Marangozlar ve İnşaatçılar Odası Başkanı Halil Akbulut, üyelerin gördüklerinden esinlenerek kendi tasarımlarına yeni boyutlar katabildiklerini ifade etti. 2011 yılı içerisinde, 4’üncü kez fuar gezisi düzenlediklerini belirten Akbulut, “Oda olarak, esnafımızın ve sektörümüzün gelişimine katkı sağlamak adına bu tarz fuarlara gezi düzenlemeye devam edeceğiz. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda fuara fazla ilgi gösteren üyelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Türkiye’deki tüm sektör temsilcilerinin bu fuarda buluştuğunu söyleyen Akbulut, mesleki fuarların yenilik ve bilgi edinmek için en iyi platform olduğunu ifade etti. Akbulut, Denizli’den 4 otobüs dolusu sektör temsilcisi ile fuara gideceklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı