REKLAMI GEÇ

MMO’DAN KOBİ ÇALIŞTAYI

MMO’DAN KOBİ ÇALIŞTAYI

Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Endüstri İşletme Mühendisliği Meslek Dalı Komisyonu (DENEİM-MDK) tarafından düzenlenen KOBİ’lerin Gelişiminde Endüstri Mühendislerinin Rolü ve Önemi konulu çalıştayı gerçekleştirildi.

/ DENİZLİHABER / 4 Temmuz 2011 Pazartesi, 14:47

Şube Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen çalıştayın açılış konuşmasını yapan
DENEİM-MDK Başkanı Doç Dr. Aşkıner Güngör KOBİ’lerin istihdamın önemli bir bölümünü karşıladığına dikkat çekerek “ KOBİ’ler istihdamın büyük bir bölümünü karşılamakta ve ülkemiz işletmelerinin yaklaşık yüzde 95’ini oluşturmaktadır. Endüstri mühendisleri üretim ve hizmet sistemleri kuran, değerlendiren ve analiz eden mühendislik dalıdır. Bu anlamda KOBİ’lerin gelişiminde endüstri mühendislerine önemli roller düşmektedir. Çalıştayımızın amacı, Türkiye sanayisinde büyük önem taşıyan KOBİ’lerin gelişiminde endüstri mühendislerinin rolü ve önemini her açıdan ele almaktır” dedi.
Güngör’ün konuşmasının ardından Mehmet Altuntaş KOBİ yaşam döngüsünün endüstri mühendisliği bakış açısı ile değerlendirilmesi, Ahmet Başoğlan hizmet sektöründe dönüşüm yaratan endüstri mühendisliği, Ahmet Gözüaçık, KOBİ’lerin kriz döneminde yönetilmesinde endüstri mühendisliği, Hamza Çetişli, KOBİ’lerin endüstri mühendisliğine bakışı ve Ufuk Pekeri de Endüstri mühendisliği uygulamalarının KOBİ insan kaynakları süreçleri için önemi ve KOBİ’lerde çalışabilecek iyi bir endüstri mühendisi nasıl yetiştirilmeli? konularında açıklamalarda bulundu. Çalıştay daha sonra çalışma gruplarının oluşturulması ve grup çalışmaları ile sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı