REKLAMI GEÇ

TİM TÜRKİYE’DE 1018 DENİZLİ’DE 7 DEDİ

TİM TÜRKİYE’DE 1018 DENİZLİ’DE 7 DEDİ

Turkcell, Sümerpark AVM ve Bayramyeri olmak üzere Denizli’de 2 yeni Turkcell İletişim Merkezi(TİM) daha açtı. İletişim devi Türkiye’deki 1018. Denizli’deki 7. TİM’ini hizmete sokmuş oldu.

/ DENİZLİHABER / 27 Temmuz 2011 Çarşamba, 17:25

Turkcell, “iletişim teknolojilerinde uzman mağazacılık” anlayışıyla kurduğu Turkcell İletişim Merkezleri (TİM) ağını, Denizli’de 2 yeni mağazayla genişletti. Böylelikle Denizli’de Turkcell İletişim Merkezi sayısı 7’ye yükseldi. Açılışlar için Denizli’ye gelen Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Hulisi Acar, yılsonuna kadar ülkedeki TİM sayısını yaklaşık 1100’e çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

“Türkiye’nin her yerindeyiz”
81 kenti TİM’lerle (Turkcell İletişim Merkezi) sardıklarını dile getiren Acar, “İddia ediyorum, Türkiye’nin Turkcell tabelasını göremeyeceğiniz hiçbir ilçesi de yok. Biz müşterinin ayağına gitmek konusunda kararlılığımızı ortaya koyduk” diye konuştu. Bu iletişim merkezlerinde tamamı firma tarafından özel eğitime tabi tutulmuş 7 bin personel çalıştırdıklarını aktaran Acar, TİM’lerde 3G ve akıllı telefonlar konusunda tüm ürün gamını uzmanlar nezaretinde kullanıcıya sunduklarını ve mukayese imkanı yarattıklarını söyledi.

Zeybekli Açılış
Sümerpark AVM’de Teknoteks İletişim AŞ’nin bayiliğinde açılan Turkcell İletişim Merkezi için düzenlenen tören renkli görüntülere sahne oldu. Zeybek gösterisiyle gerçekleştirilen açılış törenine Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Hulisi Acar, Turkcell Perakende Satış Müdürü Ahmet Kazaz, Teknoteks’in ortakları Ahmet ve Ali Yılmaztürk’nun yanı sıra PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı da katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı