REKLAMI GEÇ

“500L” ve “Freemont” görücüye çıktı

“500L” ve “Freemont” görücüye çıktı

Denizli Yön Otomotiv FİAT “Freemont” ve “500L’i Saki Restoran’da otomobil severlerin beğenisine sundu.

/ DENİZLİHABER / 11 Haziran 2013 Salı, 13:11

Denizli Yön Otomotiv bünyesinde satışı yapılan FİAT “Freemont” ve “500L” Saki Restoran’da yapılan tanıtımla otomobil severlerin beğenisine sunuldu. FİAT’ın efsanevi ürünleri “500L” ve “Freemont’u Denizlili otomobil severlerle buluşturduklarını anlatan YÖN Otomotiv Genel Müdürü Okan Manisalı, Denizli’de 2012 yılında otomobil satışında lider olduklarını söyledi.

ic3

Manisalı “2012 yılında binek otomobilde en yakın rakiplerimize, trafiğe çıkan araç sayısı olarak 162 fark attık. Bu yıl liderliği korumak ve çıtayı yükseltmek istiyoruz. “Freemont” ve “500L’i otomobil severlerle buluşturuyoruz. Lansmana özel satışlarımızda var. Showromlarımızda otomobillerimizle her an deneme sürüsü yapma fırsatı vardır” dedi.

ic2

YÖN Otomotiv Genel Müdürü Okan Manisalı, ‘Tüm dünyada kendini sevdiren tasarım ikonu Fiat 500’ün hatlarını, geniş yaşam alanı, fonksiyonellik ve bir SUV’un sürüş özelikleriyle birleştiren Fiat 500L’yi çok cazip şartlarla otomobil severlerin beğenisine sunduk. 500L; 1,5 metrekarelik panoramik cam tavanı, bi-color dış renk seçenekleri, sürücünün kullanım alışkanlıkları doğrultusunda verimli sürüş önerileri geliştiren Eco: Drive Live teknolojisi, 5.4 inçlik dokunmatik multimedya ekranı ve daha birçok teknolojik özelliğiyle, kendini özel, farklı ve daha özgür hissetmek isteyenlerin hayran kalacağı bir otomobil olacak” diye konuştu.

ic1

Dünyanın en önde gelen otomobil güvenlik organizasyonlarından olan Euro NCAP’in gerçekleştirdiği çarpışma testlerinden, en yüksek değerlendirme kriteri olan 5 yıldız alan Fiat 500L, standart olarak sunulan 6 hava yastığı, ABS EBD, ASR MSR ERM DST ve Hillholder içeren ESP sistemi, cruise control gibi birçok güvenlik öğesiyle de iddiasını açıkça ortaya koyuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı