REKLAMI GEÇ

Denizli İhracatçılar Birliği 20. yılını kutladı

Denizli İhracatçılar Birliği 20. yılını kutladı

Denizli İhracatçılar Birliği, 20. Kuruluş yıldönümü etkinliklerini Pamukkale Üniversitesi’nde düzenlediği panel ve ödül töreni ile tamamladı. DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, 2023’te Denizli’nin bugünden çok daha iyi bir noktada olacağına emin olduklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 21 Aralık 2013 Cumartesi, 17:30

Denizli İhracatçılar Birliği’nin 20.yıl kutlamaları çerçevesinde, Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Ak Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel ve Nurcan Dalbudak, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, PAÜ Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Bağcı, çok sayıda işadamı ve akademisyenle öğrenciler katıldı.

kocasert-ic

Açılış konuşmasını yapan DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, geride kalan 20 yılda Denizli’nin büyük mesafe katettiğini belirterek, hedeflerinin 2023 yılında Denizli’yi çok daha iyi bir noktaya taşımak olduğunu söyledi. Kocasert, bu hedefe ulaşma konusunda da inançlarının tam olduğunu vurguladı.

zeybekci-ic
Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci de, İhracatçılar Birliği Başkanlığı yaptığı dönemde ülke ekonomisinin bitme noktasına geldiğini ancak Ak parti iktidarıyla birlikte göstergelerin hızla iyileştiğini, artık bir güven ortamının sağlandığını ifade etti.

zolan-ic

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da, Denizli’nin sanayisi gelişmiş iller arasında ön sıralarda yer aldığını belirterek, bunda girişimci ruha sahip işadamlarının büyük fedakarlıklarının payının büyük olduğunu dile getirdi.

buyukeksi-ic

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi ise, Denizli’nin ülke ihracatında önemli bir payı bulunduğunu belirterek, potansiyelini daha üst noktalara taşıyacak altyapıya da sahip olduğunu kaydetti. Büyükekşi, Denizli ihracatının artması için, girişimciliğin ve yenilikçiliğin teşvik edilmesi gerektiğine işaret etti.

vali-ic
Vali Abdülkadir Demir ise kendisini kanıtlayış, girişimci işadamlarına sahip bir kentte valilik yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu, kendisinin de Vali olarak, Denizli’nin başarısı adına üzerine düşeni yapmaya devam edeceğini söyledi.

Konuşmaların ardından DENİB’in kuruluşundan bu yana 20 yıldır kesintisiz ihracat gerçekleştiren üyeler ile eski DENİB başkanlarına plaket verildi.
Plaket programının ardından Bahçeşehir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Finans Programı Başkanı Ekonomist Doç. Dr. Deniz Gökçe “2023 Yolunda Türkiye Ekonomisi” konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı