REKLAMI GEÇ

Denizli iş dünyası bir çınarını yitirdi

Denizli iş dünyası bir çınarını yitirdi

Denizli’nin tanınmış işadamlarından Hacı Mustafa Değirmenci, yüksek tansiyon hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

/ DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2009 Çarşamba, 19:05

Denizli iş dünyasının önemli çınarlarından olan Mustafa Değirmenci hayatını kaybetti. Denizli’de kurduğu Değirmenci Grup Tekstil Fabrikası ve Evita markasıyla adını, Türkiye ile dünyaya duyuran Hacı Mustafa Değirmenci, önceki gün, yüksek tansiyon hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü Özel Sağlık Hastanesi’nde hayatını kaybetti. 81 yaşındaki Mustafa Değirmenci’nin cenazesi ise Denizli’nin tanınmış işadamlarını bir araya getirdi. Ulu Cami’de kılınan cenaze namazına Vali Yavuz Erkmen, İl Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir ile çok sayıda işadamı katıldı. Mustafa Değirmenci’nin oğulları Fahri ve İsmail Değirmenci ile kardeşi Zeki Değirmenci cenaze başında taziyeleleri kabul etti.

Mustafa Değirmenci’nin cenazesi, Ulu Cami’de ilkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

 < ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı