REKLAMI GEÇ

Pamukkale Şarapları’na 5 altın, 6 gümüş madalya

Pamukkale Şarapları’na 5 altın, 6 gümüş madalya

Yüksek vergi oranlarının ardından şimdi de yasaklarla iç piyasada sıkıntı yaşayan içki üretim firmalarından biri olan Pamukkale Şarapçılık, katıldığı uluslar arası bir yarışmada 5 altın, 6 gümüş madalya ve 2 özel ödül aldı. Firma Türkiye’nin en iyi şarap üreticisi seçildi.

/ DENİZLİHABER / 27 Kasım 2013 Çarşamba, 11:21

DENİZLİHABER
Yüksek vergi oranlarının ardından yurt içi satışları getirilen yasaklamalarla ciddi oranda sekteye uğrayan yerli içki üreticilerinin ürettiği Türk malı içkiler dış pazarda her geçen gün marka değerini arttırıyor.

Sektörün devleri arasındaki Pamukkale Şarapçılık, ürünleriyle dünyanın en önemli 5 yarışmasından biri olan AWC Vienna Yarışması’nda 5 altın, 6 gümüş madalya ve 2 özel ödül aldı. Firma Türkiye’nin en iyi şarap üreticisi seçildi.

Türkiye’nin en iyi firmalarından biri olan Pamukkale Şarapçılık’ın Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Tokat, dünyanın en seçkin 5 yarışmasından biri olan AWC Vienna’da elde ettikleri başarıdan memnun. Geçtiğimiz günlerde dünyanın en önemli organizasyonlarından biri olan Slow Food Show’un İstanbul’da gerçekleştirildiğini de belirten Tokat, “O etkinlikte de üretimlerimiz 10 üzerinden 8 puan aldı. Organizasyon başkanı, şarap tadımı açısından en iyi ürün olarak bizim ürünlerimiz gösterdi” diye konuştu.

Tokat, iç piyasada yaşanılan sıkıntılara rağmen Türk şarapçılığının son yıllarda uluslar arası arenada yaşadığı gelişmelerin son derece olumlu olduğunu söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı