REKLAMI GEÇ

Efsane oldular

Efsane oldular

Sadıkoğulları Renault Satış Ekibi, www.efsane20106.com adresli bir internet sitesi kurdu. Bu siteyle birlikte, Türkiye’de ilk kez bir satış ekibi, birlik ve beraberlik sağlamak ve kendilerini diğer markalar ve bayilerdeki ekiplerden ayırmak için kendileri adına bir site kurmuş oldu.

/ DENİZLİHABER / 11 Şubat 2010 Perşembe, 18:22

Sadıkoğulları Renault Satış Ekibi, Renault şebekesinde, “20106” olan bayi kodunu kullanarak, kendi adlarına, bir internet sitesi kurdu. Kendilerine, Denizli’de ve bölgede, her zaman başarılı projelere imza attıkları, başarılı satış adetlerine ulaşmayı alışkanlık haline getirdikleri için “efsane” ismini koyan Sadıkoğulları Renault Satış Ekibi’nin, bayi kodlarını ve “efsane” ismini kullanarak açtıkları internet sitede, Sadıkoğulları Renault Satış Ekibi’nin birlikte gerçekleştirdiği aktiviteler yer alıyor.

Sitenin tanıtımı, Sadıkoğulları Renault’taki basın toplantısında yapıldı. Sadıkoğulları Renault-Dacia Satış Müdürü Orhan Ekinci, “Sadıkoğulları Otomotiv Efsane Ekibi olarak, her zaman, ilklere imza atmanın büyük gururunu yaşıyoruz. Türkiye’de hiçbir satış ekibinin, birlik ve beraberlik sağlamak adına, kendilerini diğer markalar ve bayilerdeki ekiplerden ayırmak adına, ayrı bir isimleri olmamıştır. İnternet sitemiz tamamen sosyal bir site olup, bir otomotiv bayisindeki satış ekibinin birlikte yaptığı aktiviteler yer alıyor. Sitede, beraber, ortak akıl ve hareketle nasıl başarılı işler yapabildiğimizi gösteriyoruz. Yaptığımız bu çalışmanın, Renault şebekesindeki diğer yönetici ve çalışan arkadaşlarımıza örnek olacağını düşünüyoruz” dedi. Sosyal arkadaşlığın, aile huzuruna da yansıdığını belirten Ekinci, “Bu, ekip ruhunu da olumlu etkiliyor. Buna dikkat çekmek istedik. Müşterilerimiz, plazamıza gelmeden önce, satış ekibimizi, www.efsane20106.com adresli internet sitesinden tanıyabilirler” dedi.

Sadıkoğulları Otomotiv Efsane Ekibi; İsmail Varlık, Ali Arısoy, Ahmet Bektaş, Ümit Ok, İrfan Dansık, Medine Özpınar, Aygül Noyan, Hüseyin Balikçı, Ömer selek, Serkan Sevimli, Şengül Örikli ve Orhan Ekinci’den oluşuyor.

Sadıkoğulları Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Mersin, “Sosyal olmak bizim kanımızda var. Arkadaşlarımıza da sosyal olmanın ayrılacağını her zaman anlatıyoruz. Türkiye’de ilk kez bir satış ekibinin internet sitesi oldu. 63 yıllık Sadık Grup’ta ve 22 yıllık Renault bayiliğimizde, büyük başarılara imza attık. Bunda hem ailemizin hem de çalışanlarımızın büyük payı var. Onları kutluyorum” dedi.

Sadıkoğulları Renault-Dacia Satış Müdürü Orhan Ekinci, Sadık Otomotiv Efsane Ekibi olarak, 2009 yılında, 965 Renault marka otomobil sattıklarını belirterek, 2010’da bu sayıyı 1000’e çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı