REKLAMI GEÇ

Sadık Grup yeni yüzüyle krize meydan okuyor

Sadık Grup yeni yüzüyle krize meydan okuyor

Denizli merkezli olup İzmir, Uşak ve Konya’da faaliyet gösteren Sadık Grup, otomotiv ve akaryakıt sektöründe Ankara ve İstanbul ile İzmir’de yeni yatırımlar yapacak.

/ DENİZLİHABER / 5 Ağustos 2009 Çarşamba, 17:13

Bünyesinde Renault, Dacia, BMC, Honda ve Ford bayiliklerini barındıran Sadık Grubu, petrol sektöründe de Shell, Total, Alpet ve Exengaz bayilikleri ile hizmet veriyor. Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Mersin ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgay Mersin’in babası İrfan Mersin’in 62 yıl önce Sarayköy’de 5 metrekarelik ticarethanede kurduğu firma büyüyerek yılda 110 milyon TL’lik ciroya ulaştı.
Sadık Grup, 35 yıllık logosunu değiştirip, yeni bir kurumsal kimlik kazandı. Anemon Otel’de düzenlenen toplantıda, Sadık Grup’un yeni logosu tanıtıldı, yeni kurumsal killiğiyle ilgili bilgiler verildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Mersin, yeni yüzleriyle krize meydan okuduklarını söyleyerek, dinamik, genç, gelişmeye açık kurum kültürüyle büyümeye devam ettiklerini belirterek, “Merhum Sakıp Sabancı, başarısının sırrını açıklarken, (Çalışmak, çalışmak, çalışmak) demiş. Bu deyim kurumumuz için de geçerlidir. Kriz var diye paniğe kapılmadık, önlemlerimizi aldık, güçlü finansman desteğimizle yeni yatırımlar için planlama yapmaya başladık. Dünya ve ülkemiz krizden etkilendi, ancak firmalar güçlü bir şekilde ayakta duracaksa, krizde de büyümeyi bilecek. İstanbul, Ankara ve İzmir’de yeni yatırımlar yapacağız. Büyük kentlerde de otomotiv ve petrol ürünlerinde söz sahibi olacağız. Yeni logomuz ve kurumsal kimliğimizle Denizli’nin önemli eksikliklerinden olan markalaşmaya verdiğimiz önemi gösterdik. Sadık Grup, Sarayköy’de doğmuş, ikinci kuşakta Türkiye’ye malolmuş bir şirkettir. Krizi fırsata dönüştürme çabalarımız devam ediyor” dedi.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgay Mersin ise, aile şirketlerinde kurumsallaşamama gibi bir handikap olduğunu, firmalarının uluslar arası standartlara uygun profesyonelce yönetimi için kurumsallaşma çalışmalarını tamamladıklarını sözlerine ekleyerek, “62 yıllık kurum kültürümüzü ve başarımızı birleştirip, geleceğe doğru emin adımlarla yürüyoruz. Yeni kurumsal kimliğimizle mevcut dinamizmimizi daha doğru vurgulayacağız. Durmak yok yatırıma devam. 250 çalışanımız ile ulusal bir firma olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı