REKLAMI GEÇ

Seat Leon ve Toledo’nun test sürüşünü kaçırmayın

Seat Leon ve Toledo’nun test sürüşünü kaçırmayın

Konfor, şıklık, güç ve tasarım… Tüm bu özelliklerle 2013’te en çok adından bahsettiren Seat’ın iki modeli 15-16 Haziran tarihlerinde Batı Showroom’da Denizlililerle buluşacak.

/ DENİZLİHABER / 14 Haziran 2013 Cuma, 16:40

Seat’ın Toledo ve Leon modelleri 15 Haziran Cumartesi ve 16 Haziran Pazar günleri Batı Showroom’da Denizlililerle buluşacak.

Batı, test sürüşleriyle otomobil almayı düşünen Denizlililerin kalbini 12’den vurmaya hazırlanıyor. Konfor, şıklık, güç ve tasarım gibi bir çok özelliği bir arada barındıran İspanyol devinin sekmenlerinde gözde modelleri Leon ve Toledo, hafta sonu iki gün boyunca Ankara Asfaltı üzerinde bulunan batı Showroom’da test edilebilecek.

Bu iki modelin dikkat çeken bir özelliği daha var. Her iki otomobil de test sürüşleri sonrası sürücülerin satın almayı en çok tercih ettiği modeller arasında yer alıyor.

Batı Otomotiv Genel Müdürü Gökhan Manisalı, “cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştireceğimiz test sürüşlerinde iddia ediyorum bu deneyimi yaşayan birçok Denizliliyi otomobil sahibi yapacağız” diye konuştu

Toledo pazarın gözdesi
Baştan aşağıya yenilenen Seat Toledo pazara sunulduğu ilk günden bu yana en çok tercih edilen otomobiller arasına girdi. Batı Otomotiv’de 37 Bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Seat Toledo, gördüğü ilgi ve Pazar başarısıyla 2013’ün en çok konuşulan modellerinden biri oldu.

Yolların konformist kralı
Seat’ın efsanevi modeli Leon, yenilenen konfor ve dizaynıyla yine 2013’ün adından en çok bahsettiren otomobilleri arasına girdi. Batı’da 42 Bin 400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Seat Leon, konforlu, şık, rahat ve modern yapısıyla yalnızca bu yılın değil son yılların en çok tercih edilen otomobilleri arasında.

Yorumlar

ibrahim demirci   -  Bağlantı 13 Haziran 2013, 14:10

sadece iki kelime SEAT LEON gibi varmı tadına doyulmaz…anlatılmaz yaşanır

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı