REKLAMI GEÇ

TÜMSİAD YÖNETİMİ REKTÖR BAĞCI’YI ZİYARET ETTİ

TÜMSİAD YÖNETİMİ REKTÖR BAĞCI’YI ZİYARET ETTİ

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Denizli Şubesi yönetim kurulu üyeleri Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’yı makamında ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 18 Temmuz 2011 Pazartesi, 16:25

TÜMSİAD Denizli Şubesi Başkanı Ömer Hakan Baki ve yönetim kurulu üyeleri Murat Kalay, Süleyman Gedik ve Onur Vural’dan oluşan heyet Rektör Bağcı’ya görevinde başarılar diledi. TÜMSİAD Denizli Şubesi Başkanı Ömer Hakan Baki, “Pamukkale Üniversitesi Denizli için bir şanstır. Bu anlamda Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’ya yeni görevinde başarılar dileriz ve gereken her türlü desteği kendisine vermeye hazır olduğumuzu bildiririz” diye konuştu.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ise TÜMSİAD yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Sivil toplum kuruluşları toplumsal gelişmenin ve uzlaşma kültürünün en büyük aktörleridir. TÜMSİAD gibi oluşumlar da üniversite ve iş dünyasının birlikte hareket edebilmesi, proje üretebilmesi açısından büyük önem teşkil etmektedir. Pamukkale Üniversitesi olarak bu dönemde yeni projelerle kentimize ve bölgemize hizmet etmeyi, faydalı olabilmeyi hedeflemekteyiz. Bir dünya üniversitesi olabilme yolunda önemli adımları birlikte atabiliriz ” dedi. Ziyaretin sonunda TÜMSİAD yönetim kurulu Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’ya hatıra plaketi sundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı