REKLAMI GEÇ

Zorlu sitesi ünlü işadamını bekliyor

Zorlu sitesi ünlü işadamını bekliyor

Kaya Köyü Mevkii’nde bulunan S.S Orta Ölçekli Ahmet Nazif Zorlu Sanayi Sitesi Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Nusret Koçyiğit, sitelerine ismini verdikleri Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu’yu siteyi gezmeye davet etti.

/ DENİZLİHABER / 10 Ağustos 2009 Pazartesi, 19:20

Denizli’de merkeze bağlı Kaya Köyü Mevkii’nde bulunan ve 2003 yılında Babadağlı ünlü işadamı Ahmet Nazif Zorlu’nun ismi verilen S.S Orta Ölçekli Ahmet Nazif Zorlu Sanayi Sitesi Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Nusret Koçyiğit, sitelerine ismini verdikleri Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu’yu siteyi gezmeye ve site sakini işadamları ile yatırımcılarla sohbet etmeye davet etti. DENKÖY olarak 1994 yılında 220 dönüm arazi üzerinde temeli atılan ve büyüklükleri 300 metre kare ile 3 bin metre kare arasında değişen 86 işyerinin bulunduğu siteye 2003 yılında Denizlili ünlü işadamı Ahmet Nazif Zorlu’nun ismini verdiklerini, o yıl yapılan genel kurula Zorlu’nun katıldığını ancak 6 yıldan beri hiç siteye gelmediğini anlatan Kooperatif Başkanı Nusret Koçyiğit, “1994 – 2008 yılları arasında sitemizin alt yapısı, elektrik, su, telekom ve kanalizasyon çalışmalarına 2 milyon lira masraf yaptık. 82 üyemizin bulunduğu kooperatifimizde 86 iş yerimiz bulunuyor. Sitemizde ilk fabrika 1999 yılında Desat Elektrik ismi adı altında çalışmaya başladı. Sitemizdeki işyeri ve fabrikalarda yaklaşık 2 bin kişiye istihdam sağlıyoruz. 2003 yılında Ahmet Zorlu, helikopteri ile buradan geçerken, sitemizi görmüş, sonra bizi ziyaret etti. Bizde yönetim olarak sitemizin ismini Ahmet Nazif Zorlu Sanayi Sitesi koyduk” dedi.

Kendisini çok seviyoruz
Denizlili bir iş adamının dünyaya mal satmasından ismini duyurmasından mutluluk duyduklarını, Ahmet Nazif Zorlu’nun çalışmalarını ve yatırımlarını yakından takip ettiğini anlatan Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yasin Özpek, “Denizlili ünlü işadamımız Ahmet Nazif Zorlu’yu çok seviyoruz. Dünyaya ülkemizi ve ilimizi tanıtıyor. Ülkemiz ekonomisi için gerçekten büyük ve güzel işler yapıyor. Onun ismini taşıyan bir sitede fabrika işletiyor olmaktan mutluluk duyuyorum. Ancak ünlü işadamımız yaşadığı yoğunluktan olsa gerek, ismini verdikten sonra hiç bizi ve sitemizi ziyaret etmedi. Kendisini 6 yıldan bu yana aramızda göremedik. Ahmet Nazif Zorlu’nun tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz. Site sakinleri ile birlikte onunla sohbet etmek istiyoruz. Öğüt almak istiyoruz. Ünlü işadamımız baba toprağı Babadağ İlçemize helikopteri ile gelip giderken bir saatini bize ayırsa çok mutlu olacağız” dedi.

15 yıl sonra hizmet gördük
Binlerce kişinin çalıştığı sitenin 15 yıl sonra belediyeden hizmet gördüğünü anlatan Kooperatif Başkanı Koçyiğit, “Sitemizin içinde ulaşım toprak yollardan sağlanıyordu. Denizli Belediyemizin başarılı Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, sitemizin içinde ve ara yollarında asfaltlatma çalışması yaptırdı. Yaklaşık 300 ton sıcak asfaltta sitemizin yolları asfaltlandı. İzmir Asfaltından sitemize ulaşımı sağlayan yol iki şeritli olarak yeniden yapıldı. Sitemizin kanalizasyon şebekesi şehir şebekesine sağlandı. Hafriyat çalışması yapıldı. İhracat yapan işyerlerinin de bulunduğu sitemizin çehresi Başkan Zeybekci sayesinde değişti. Yapılan asfaltlama çalışmasının bedeli yaklaşık 600 bin lira. Belediye başkanımız bu çalışmayı yaptırttığı için 82 üyemizin hiç birinden parada çıkmadı. Yaşanan ekonomik krizde işyeri sahiplerimiz birde asfaltlama parası vermek zorunda kalmadı. Başkanımızın çalışmalarını takdirle yakından takip ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı