REKLAMI GEÇ

Bakım Teknolojileri Kongre ve Sergisi başladı

Bakım Teknolojileri Kongre ve Sergisi başladı

TMMOB Makine Mühendisleri Odası tarafından programlanan, Odanın Denizli Şubesi öncülüğünde yürütülen IX. Uluslararası Bakım Teknolojileri Kongre ve Sergisi, Pamukkale Üniversitesi Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi salonlarında başladı. Üç gün devam edecek kongreye yerli ve yabancı 80 civarında bilim insanı sözlü ve yazılı bildiri ile katkı sağlayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Eylül 2019 Cuma, 12:02

İlk kez 2002 yılında Denizli’de düzenlenen ve bu yıl 9. kez düzenlenen MMO Bakım Teknolojileri Kongre ve Sergisi, yeniden Denizli’de düzenleniyor. Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi yürütücülüğünde gerçekleşecek olan etkinlik, PAÜ Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi salonlarında yapılacak. 28-29-30 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek etkinlik boyunca çeşitli bilimsel bildiriler sunulacak olup, seminerler ve kurslar düzenlenecek.

Kongre boyunca ulusal ve uluslararası çeşitli üniversitelerden 80 civarında bilimsel bildiri alanında uzmanlar tarafından sunulacak.

Bakım Teknolojileri Kongre ve Sergisi 26 Eylül günü, sabah 09.00 itibariyle açılış töreni ve gösterilerle başladı. Katılımcılarla ilgili kayıt işlemlerinden sonra kongre, ana salonda yapılan açılış konuşmaları ile başladı. Açılış konuşması, MMO Genel Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yener tarafından yapıldı.

Konuyla ilgili MMO Denizli Şube Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada “Kongremiz, çağdaş bilgi ve teknolojinin etkin şekilde tartışıldığı bir platform olma niteliğinin yanı sıra Bakım Mühendisliği Meslek Disiplinin gelişmesi ve kurumsallaşması yönündeki çalışmalara da ivme kazandıracaktır. Yeni teknolojiler ve uygulamalar konusundaki çalışmaların sunulacağı kongremizin teknolojik yeniliklerin ve çağdaş uygulamaların ülkemize kazandırılması yönünde çok önemli bir etkinlik olacağı inancındayız. Odamız Denizli Şubesi tarafından Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan Ulusal Kongre ve Sergimizde, konusunda uzman kişi ve firmalar, bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaşacak, bildiriler sunacaktır. Sunulacak bildirilerin uygulamacı mühendislere faydalı olacağı düşüncesindeyiz. Sergi boyutunda ise çeşitli sektörlerde ürün ve hizmet veren firmalar, işletmelerin bakım personelleri, akademisyenler ve üniversite öğrencileri ile bir araya geleceklerdir” denildi.

80 civarında bildirinin sunulacağı belirtilen açıklama, “Sizleri kongremize davet ediyor, kongre ve serginin tüm katılımcıların bilgi birikimine ve tecrübelerine katkı sağlamasını temenni ediyoruz” sözleriyle son buldu.

Kongre 28 Eylül Cumartesi günü yapılacak plaket töreni ile son bulacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı