REKLAMI GEÇ

Hayvan sağlığı çalışmaları değerlendirildi

Hayvan sağlığı çalışmaları değerlendirildi

Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şubesi 2013 yılı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

/ DENİZLİHABER / 9 Şubat 2013 Cumartesi, 15:26

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği Ve Su Ürünleri Şubesi tarafından bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıya İl Müdürü Vekili Ergün Çolakoğlu, İl Müdür Yardımcısı Nejdet Demir, İlçe müdürleri, veteriner hekimleri, veteriner sağlık teknikerleri ve teknisyenleri katıldı. Toplantıda hayvan hastalıkları ile mücadele ve hayvan hareketleri kontrolü, hastalıktan ari işletmeler ve onaylı süt çiftlikleri, veteriner bilgi sistemi TURKVET, koyun keçi kayıt sistemi(KKKS),küçükbaş destekleme sistemi (Koyun Keçi Bilgi Sistemi) ,büyükbaş destekleme sistemi(E-Islah),ulusal kırmızı et kayıt sistemi(UKES),arı kayıt sistemi (AKS) konuları hakkında bilgiler verildi.

Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Şükran Çizmecioğlu geçen yıllarda olduğu gibi 2013 yılında da personellerin yoğun çalışmalarıyla salgın hayvan hastalıklarıyla mücadeleye devam edileceğini ifade etti. Ayrıca genelge ve yönetmeliklerdeki değişikliklerle ilgili bilgi vererek karşılaşılan sorunlarla ilgili bilgi aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı