REKLAMI GEÇ

Tarım Fuarı’na rekor katılım bekleniyor

Tarım Fuarı’na rekor katılım bekleniyor

Ege tarım camiasını bir araya getirecek olan “Aegeanagri 6. Tarım Sera ve Hayvancılık Fuarı” kapılarını, 24 Şubat’ta, EGS Park Fuar Alanı’nda ziyaretçilerine açacak. Fuarın, geçen yıllardaki ziyaretçi rekorunu, bu yıl yenilemesi bekleniyor.

/ DENİZLİHABER / 11 Şubat 2010 Perşembe, 09:26

Aegeanagri 6. Tarım Sera ve Hayvancılık Fuarı-, 24-28 Şubat tarihleri arasında, Denizli’de EGS Park Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek. “Tarım önemlidir” sloganıyla, inanç ve düşüncemizi daha yüksek sesle duyurmak amacında olduğumuz “Aegeanagri 6. Ege Tarım Sera ve Hayvancılık Fuarı” geçen yıllarda kırdığı ziyaretçi rekorunu, bu yıl aşması düşünülüyor.

70 bin ziyaretçinin gelmesi hedeflenen Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı bünyesinde; tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, traktör ve ekipmanları, hayvancılık, hayvansal üretim teknolojileri ve ekipmanları, seracılık, tohum, fide, fidan, gübre üreticileri ile sulama sistemleri ve teknolojileri sergilenecek.

Denizli EGS Park Fuar ve Sergi Alanı’nda, 15 bin metrekare kapalı alanda gerçekleştirilecek, Ege Tarım Sera ve Hayvancılık Fuarı, bu yıl 155 firmayı ağırlamaya hazırlanıyor.

Orion Fuarcılık tarafından düzenlenen, fuara, Denizli Valiliği, Denizli Tarım İl Müdürlüğü, Denizli Ticaret Borsası, Denizli Ticaret Odası, Denizli Ziraat Odası, Denizli Sanayi Odası, Tarım Kredi Kooperatifleri İzmir Bölge Birliği, Denizli Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birliği, Denizli Ziraat Mühendisleri Odası, Denizli Veteriner Hekimler Odası ve KOSGEB destek veriyor.

Orion Fuarcılık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nilay Öztunalı, “Türkiye’de tarımın öneminin her geçen gün arttığı gerçeği ile karşı karşıyayız. Tarım fuarları, Türkiye’de ve Ege Bölgesi’nde tarım ve tarımsal sanayiye ilişkin sorunların ve çözüm arayışlarının ele alınması ve kamuoyu ile doğru bilgilerin paylaşılmasında önemli bir yer tutuyor” dedi.

24-28 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuara giriş ücretsiz. Fuar, 5 gün boyunca, 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı