REKLAMI GEÇ

Zirai don uyarısı

Zirai don uyarısı

Tarım İl Müdürlüğü, zirai don uyarısı yaptı.

/ DENİZLİHABER / 19 Ocak 2010 Salı, 16:53

Tarım İl Müdürlüğü, çiftçileri 20-21-22 Ocak gecelerinde, il merkezi hariç diğer bölgelerde yaşanacak, hafif kuvvette don olayına karşı uyardı. Tarım İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nün verdiği bilgilere göre; yurdumuz, Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava kütlesinin etkisi altındadır. Bu nedenle; 20-21-22 Ocak geceleri, il merkezimiz hariç diğer bölgelerimizde hafif kuvvette, don olayı beklenmektedir. Tarımsal faaliyetin sürdüğü bölgelerimizde, hasat dönemindeki sebze ve serada üretim yapan yetiştiricilerimizin, gerekli tedbirleri almaları, yörelerindeki don durumu hakkında daha detaylı bilgi almak için en yakın meteoroloji müdürlüklerine başvurmaları önerilir” denildi.

20-23 Ocak tarihleri arasında, Denizli’de beklenen hava durumu ise şöyle:
20 Ocak Çarşamba günü, Denizli’de, hava çok bulutlu olacak. Beklenen en yüksek sıcaklık 10, beklenen en düşük sıcaklık 6 santigrad derece olacak.

21 Ocak Perşembe günü ise Denizli’de hava çok bulutlu olacak. Beklenen en yüksek sıcaklık 9, beklenen en düşük sıcaklık 2 santigrad derece olacak.

22 Ocak Cuma günü, hava çok bulutlu ve sağanak yağmurlu, yüksek kesimler kar ve karla karışık yağmurlu olacak. Beklenen en yüksek sıcaklık 8, beklenen en düşük sıcaklık 2 santigrad derece olacak.

23 Ocak Cumartesi günü, hava çok bulutlu ve sağanak yağmurlu, yüksek kesimler kar ve karla karışık yağmurlu olacak. Beklenen en yüksek sıcaklık 10, beklenen en düşük sıcaklık 4 santigrad derece olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı