REKLAMI GEÇ

Kent Müzesi’ni Zorlu yapacak

Kent Müzesi’ni Zorlu yapacak

Denizli’nin özellikle son yıllarında en çok eksikliği hissedilen ve gündemdeki yerini koruyan kent müzesi için söz Ahmet Nazif Zorlu’dan geldi. Başbakan Erdoğan’ın Denizil’de düzenlediği törene katılan Zorlu, “Kent müzesini ben yapmak istiyorum” dedi. Başbakan Erdoğan, “Yetmez ama eveti” çağrıştıran yanıtında söz için Zorlu’ya teşekkür ederken, “Zorlu ailesinden memleketleri için daha fazlasını bekliyorum” dedi.

/ DENİZLİHABER / 17 Eylül 2012 Pazartesi, 16:15

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Denizli CedideAbalıoğlu İmam Hatip Lisesi’nin açılış töreninde, Denizli’ye eğitim alında yardımda bulunan son hayırseverlere plaketle teşekkür etti.

Denizli’ye geçtiğimiz yıl eğitimi kurumları kazandıran Ahmet Nazif Zorlu, Osman Aydınlı, Ceyhan Saldanlı, Mehmet Manisalı, Ömür Tekinkaya ve Hüseyin Erikoğlu’na eğitime verdikleri destek için tek tek teşekkür eden Başbakan Erdoğan, bu önemli katkıları için hayırseverlere plaket verdi.

Plaketi almak için platforma çıkan Denizlili işadamı Ahmet Nazif Zorlu, tam bu sırada Başbakan Erdoğan’ın kulağına eğilerek bir şeyler söyledi. Erdoğan, Zorlu’nun kendisine Denizli’nin kent müzesini yaptırmak istediğini söylediğini belirterek, “Zorlu ailesinden memleketleri için daha fazlasını bekliyoruz” dedi. Zorlu’nun bu sözü törene katılan Denizlililer tarafından alkışlandı.

Yorumlar

mehmet atıl   -  Bağlantı 18 Eylül 2012, 14:44

size sonsuz teşekkürler benim hayırsever babadağlı hemşehrim

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 31Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 16 31Parçalı Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 16 30Çok Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 16 29Parçalı Bulutlu