REKLAMI GEÇ

Pamukkale’deki 1800 yıllık Hierapolis Antik Tiyatrosu’nda muhteşem konser

Pamukkale’deki 1800 yıllık Hierapolis Antik Tiyatrosu’nda muhteşem konser

Denizli Valiliği ve Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği, TRT sanatçılarının katıldığı konser muhteşemdi. Denizlililer, 1800 yıllık antik tiyatroda yankılanan notalarla müziğe doydu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ağustos 2023 Pazar, 11:11

TRT sanatçıları Şehir Konserleri programı, Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’nde yer alan 1800 yıllık Hierapolis Antik Tiyatrosu’nda devam etti.

TRT’nin düzenlediği şehir konserleri bu hafta, Denizli Valiliği ile Denizli Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Pamukkale ilçesindeki UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’nde yer alan 1800 yıllık Hierapolis Antik Tiyatrosu’nda gerçekleştirildi.

Ücretsiz düzenlenen konserde, TRT Çok Sesli Müzikler Müdürlüğünde görevli profesyonel ses ve saz sanatçıları sahne aldı.

Denizlililerin yoğun ilgi gösterdiği programda TRT sanatçılarının seslendirdiği şarkılara vatandaşlar da eşlik etti. TRT Radyo Nağme, TRT Radyo Türkü ve TRT Müzik’te canlı olarak yayınlanan konserde Denizli’nin türküleri de seslendirildi.

Konseri, Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan ile Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut, Kültür ve Turizm İl Müdürü Turhan Veli Akyol, TRT yöneticileri ve çok sayıda müziksever dinledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı