REKLAMI GEÇ

Eğitim İş Teneffüse çıktı

Eğitim İş Teneffüse çıktı

Eğitim İş Sendikası Denizli Şubesi üyeleri dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Genel Başkan Veli Demir ve Genel Örgütlenme Sekreteri Osman Kandemir’in de katıldığı dayanışma yemeğine ilgi yoğundu.

/ DENİZLİHABER / 19 Mart 2012 Pazartesi, 14:34

Eğitim İş Sendikası Denizli Şubesi üyeleri hafta sonu dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Eğitim İş’in önemli gecesinde, siyasi parti temsilcileri, meslek odaları ve STK yöneticilerinin yanı sıra Ankara’dan da önemli konukları vardı. Eğitim İş Genel Başkanı Veli Demir ve Eğitim İş Denizli Şubesi başkanı iken genel merkez yönetimine geçen Genel Örgütlenme Sekreteri Osman Kandemir’in de katıldığı geceye kısa süreli de olsa katılanların arasında Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül  de vardı. Akgül programlı başka bir etkinlik nedeniyle fazla kalmadı.

Gece Eğitim-İş Denizli Şubesi Başkanı Namık Kemal Aydoğan’ın konuşmasıyla başladı. Aydoğan 4+4+4’e karşı tüm eğitimcileri, ayrım gözetmeksizin bir araya gelerek, üretimden gelen gücünü kullanıp tasarının mecliste görüşüleceği gün iş bırakmaya çağırdı.

Daha sonra konuşma yapan Genel Başkan Veli Demir ise, mevcut iktidarın yaptıklarını kronolojik bir anlatımla hatırlatarak, ulusal değerlerin üzerine sistematik bir harekatın söz konusu olduğunu belirtti. Demir, 4+4+4 diye bilinen yasa tasarısının yasalaşması halinde fırsat eşitsizliklerine yol açacağı, eğitimi paralı hale getireceği ve kız çocuklarının eğitimine engel olacağı uyarısında bulunup Eğitim İş olarak bu tasarının karşısında olduklarını belirtti.

Eğitiş İş üyeleri, yapılan konuşmaların ardından Anadolu ezgileriyle stres attı. Türkülere kah masalarından, kah halaylarıyla sahneden eşlik eden eğitimciler, dayanışma yemeğinde stres atma fırsatı da yakaladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı