REKLAMI GEÇ

Hem ağlattı hem oynattı

Hem ağlattı hem oynattı

Girişimcilik kursuna giderek soy ismini taşıyan bir organizasyon firması kuran Zeliha Alakuş, ilk organizasyonunda ünlü sanatçı Volkan Konak’ı Denizlililerle buluşturdu. Yoğun ilginin olduğu konserde Konak sevenlerini hem ağlattı hem oynattı.

/ DENİZLİHABER / 13 Şubat 2012 Pazartesi, 12:08

Girişimcilik kursu alarak iş yaşamına atılan 2 çocuk annesi Zeliha Alakuş’un kendi soyadıyla açtığı organizasyon firması, sektöre hızlı girdi. Elegance 20’de yemekli bir konsere imza ataman Alakuş, ilk işinde Denizlililerle ünlü sanatçı Volkan Konak’ı bir araya getirdi.

________________________

İŞTE VOLKAN KONAK KONSERİNDEN KARELER-FOTO GALERİ

_________________________

Erken Sevgililer günü etkinliği olarak gerçekleştirilen gecede ünlü sanatçıya ilgi yoğundu.  Salonu dolduran hayranları Volkan Konak’ın seslendirdiği ezgilerle unutulmaz bir gece yaşarken, geceye gelen davetliler arasında kentin önemli isimleri de vardı. Ak Parti İl Başkanı Avni Örki’nin sahnenin en önündeki masasından izlediği Volkan Konak’ı dinlemek için gelenlerin arasında iş ve siyaset dünyasından birçok isim de vardı.

Volkan Konak, duygusal çalışmaları ve sevilen türkülerle hayranlarını duygu seline boğarken, hareketli türkülerle sahneye döktü. Güçlü yorumu kadar sahne performansıyla da büyüleyen ünlü sanatçı, önemli mesajlar da verdi. “Sevsek de sevmesek de bu ülkenin sahip çıkılması gereken çok önemli değerleri var. Mehmet Akif Ersoy da, Nazım Hikmet de, Necip Fazıl Kısakürek de, Ahmet Arif de bizim değerlerimiz” sözleri ayakta alkışlanan Konak, bu sözlerinh ardından  Livaneli’nin “Memik Oğlan” türküsü ve İzmir Marşı’nı okudu. Salon özellikle İzmir Marşı’na eşlik ederken, marş sonrası Konak yine ayakta alkışlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı