REKLAMI GEÇ

Anneler, piknikte buluştu

Anneler, piknikte buluştu

Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin düzenlediği, 21. Anneler Günü Piknik Yemeği, Denizli Görme Engelliler İlköğretim Okulu’nun bahçesinde yapıldı.

/ DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2011 Pazartesi, 15:47

Pikniğe; Vali Yavuz Erkmen ve eşi Nevhilal Erkmen, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın, Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Himmetli ve yaklaşık bin 100 davetli katıldı.

Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Himmetli, piknik yemeğinde yaptığı konuşmada, derneklerinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Anneler Günü etkinliğinin 21’incisini gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Sayın Valimiz ve eşleri hanımefendi programımıza katılarak bizleri şereflendirmişlerdir. Bu yemeğin düzenlenmesinde sponsorlarımızın büyük desteğini gördük. Emeği geçen ve katkıda bulunan herkese teşekkür ederken, tüm annelerimiz ve anne adaylarımızın Anneler Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

Vali Yavuz Erkmen, en değerli varlıklar olan annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak başladığı konuşmasında, “Görme Engelliler İlköğretim Okulu bizim göz bebeğimiz olan bir okulumuz. Geçen yıl bu okulumuzdan mezun olan 14 çocuğumuzun 11’i Anadolu liselerine yerleşti. Milli Eğitim Müdürlüğü ve eğitici kadroların yanı sıra, hayırseverlerimizin ve dernek üyelerimizin de bunda payı çok büyük. Katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bir kez daha tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutlarken hepinize sağlıklı ve mutlu daha nice günler diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından, Denizli Görme Engelliler İlköğretim Okulu öğrencileri şarkılar ve şiirler okudu. Bu gösteriler, katılımcılar tarafından beğeniyle izlenirken, okul öğrencileri ve öğretmenlerin ‘Modelaj’ dersinde ortaklaşa hazırladıkları el işi ürünleri sergisi de büyük ilgi gördü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı