REKLAMI GEÇ

DENİZLİLİ BAYANLAR SAÇ MODASINI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

DENİZLİLİ BAYANLAR SAÇ MODASINI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Denizli’de, Wella firması, ‘TrendVision – 2010’ saç eğitim ve şovu düzenledi. Anemon Otel’de düzenlenen 2011 yılının yeni moda saçlarının tanıtımına Denizlili bayan kuaförleri ve mankenleri aratmayacak modeller katıldı.

/ DENİZLİHABER / 21 Şubat 2011 Pazartesi, 18:07

Denizlili kadınlar, 2011 saç trendine çabuk alıştı. Mankenleri aratmayacak yerel modeller yürek hoplattı. Tamamen görsel şov üzerine kurulu 2011 yılının trend saç modellerinin tanıtıldığı programda, Denizlili birbirinden güzel genç kızlar, mankenleri aratmadı. Denizlili genç kızlar, saç modelleri, giyimleri ve tarzlarıyla dikkat çekti, büyük alkış aldı. Bayan kuaförleri, genç modellerin saçlarını ve tarzlarını belgelemek için birbiriyle yarıştı.

Dünya’nın en prestijli saç tasarım yarışmalarından olan International Trend Vision Award’ın, Paris’te yapılacak finaline gidecek kuaförler ve onların yaptığı saç modelleri ise Denizlili bayan kuaförlerini heyecanlandırdı. Kendine güvenen güçlü kadın, klasik, asi ve metal saç trendlerinin tanıtıldığı programda, saç trendlerini tanıtan ve yaptıran mankenleri aratmayacak genç kızların güzelliği, bayan kuaförleri kadar eğitimi veren uzmanları da heyecanlandırdı.

Güner Bayan Kuaförü Sahibi Güner Ünal, burada bayan kuaförlerinin, 2011 yılının trend ve yaşama uyum sağlamış saç modellerini öğrendiğini açıkladı. Wella Satış Müdürü Yalçın Taner ise Denizlili bayanların güzelliği karşısında şaşırdıklarını söyleyerek, “Yaşama yansımış Wella şirketinin bu saç modelleri, Denizlili bayanlara çok yakıştı. Onların burada saç yaptırmaları da hem bizi heyecanlandırdı hem de ne kadar cesur olduklarını gösterdi. Onları bu anlamda kutluyorum” dedi. Daha sonra Denizlili modeller, yeni saç trendlerini yaptırmak için koltuğa oturdu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı