REKLAMI GEÇ

Milletvekiline, kaymakam damat

Milletvekiline, kaymakam damat

AKP Denizli Milletvekili Mithat Ekici’nin kızı Zahide Betül Ekici, Beyağaç Belediye Başkanı İsmail Eliuz’un oğlu-Kaymakam Sedat Eliuz ile evlendi.

/ DENİZLİHABER / 21 Temmuz 2008 Pazartesi, 00:00

AKP Denizli Milletvekili Ekici’nin kızı Zahide Betül Ekici ile Beyağaç Belediye Başkanı İsmail Eliuz’un oğlu Sedat Eliuz, Deda Düğün Salonu’nda yapılan törenle evlendi. Törene Vali Yavuz Erkmen, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan, AKP Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Mehmet Salih Erdoğan, AKP İl Başkanı Bilal Uçar, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve eşlerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Yemeğin ardından sıra, nikâh merasimine gelince genç çiftin heyecanı gözlerden kaçmadı. Kırşehir Çiçekdağı Kaymakamı olan damat Sedat Eliuz ve Ankara Numune Hastanesi’nde, fizik tedavi bölümünde doktor olarak görev yapan gelin Zahide Betül Ekici’nin nikâh şahitliklerini ise Vali Yavuz Erkmen, AKP Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Mehmet Salih Erdoğan ile Mithat Ekici’nin kardeşi Mustafa Ekici yaptı.

Nikâh merasimiyle ömür boyu birlikte olmaya söz veren genç çift, nikâh cüzdanını Vali Yavuz Erkmen’in elinden aldı. AKP Denizli Milletvekilleri Mehmet Salih Erdoğan ve Mehmet Yüksel de genç çiftin sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam geçirmeleri temennisinde bulunarak, her iki tarafı da tebrik etti ve mutluluklar diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı