REKLAMI GEÇ

Denizli’de yılbaşında nerede ne var?

Denizli’de yılbaşında nerede ne var?

Denizlihaber.com henüz yılbaşına yönelik plan yapmamış okurları için ayrıcalıklı mekân ve otelleri bu yıl da araştırdı. Karahayıt ve şehir otelleri alternatifi, kentin farklı eğlence merkezleri, bu mekanlardaki zengin yılbaşı mönülerinden eğlencenin tüm detaylarına kadar Denizlihaber.com’un önerileri YILBAŞI ÖZEL sayfasında.

/ DENİZLİHABER / 29 Aralık 2012 Cumartesi, 17:15

Denizlihaber.com’un geçtiğimiz yıl okurları için yaptığı yılbaşı özel sayfası yoğun ilgi görmüştü. Okurlarımızdan gelen istek üzerine, arkadaşlarımız Denizli’de önemli ve seçkin mekanları gezdi. Yılbaşında hangi programları hazırladılar, kimler sahne alacak, mönüleri ne, hangi fiyatlarla nerede nasıl eğleneceksiniz?… Hepsi ve daha fazlası Denizlihaber.com’da

OTELLER
Karahayıt’ta Colossae, Denizli’de Şiir Otel
Denizlihaber.com olarak yeni yıla Karahayıt’taki otellerde girmek isteyenler için COLOSSAE OTEL’i öneriyoruz. Kent merkezindeki bir otel sizin için daha cazip bir öneri ise tabii ki tercihimiz ŞİİR OTEL.


EĞLENCE MEKANLARI
Kent merkezindeki eğlence mekanları, birbirinden güzel, renkli ve kaliteli programlarla yılbaşına hazırlandı. Hizmete girdiği günden bu yana kentte marka haline gelen SAKİ, eğlence dünyasının gözde mekanlarından MATTİ, Selçuklu’nun son kervansarayı olan Akhan KERVANSARAY ve Denizli’nin önde gelen lezzet duraklarından biri olan DEĞİRMENDE ALABALIK RESTORAN size önerebileceğimiz en iyi örnekler.

HEDİYE VE ALIŞVERİŞ
Sevdiklerinize yılbaşı hediyesi almak isteyeceğinizi düşünüp Kamil Parfümeri‘nin kapısını çaldık. Yüzde 50’lik şok indirimle asıl yılbaşı hediyesini Kamil Parfümeri Denizlililer için yapmış. Bir başka adresimiz de Buket Çikolata oldu. Buket çikolatadan Melek Sözkesen’e yılbaşı ve özel gün tasarımları hakkında sorular sorduk.

YENİ YILI EVDE Mİ KARŞILAYACAKSINIZ?
Denizlihaber, yılbaşı akşamını evde geçirmek isteyenleri de unutmadı. Evde hangi yemeğin yanında ne açılır. Yılbaşı akşamı farklı bir içki denemeyi düşünür müsünüz? Peki lüks, pahalı bildiğimiz içkiler gerçekten pahalı mı? Ya da karakterimize en uygun hangi içki var? İşte tüm bu soruların yanıtlarını BORDO GURME‘nin kapısını çalarak aradık.

Yorumlar

haber   -  Bağlantı 24 Aralık 2012, 09:54

Mekanların çoğunda fiyat bilgisi var Murat Bey… Ancak fiyat vermek istemeyen firmaların fiyatlarını giremedik ve bu nedenle iletişim bilgilerini koyduk. Lütfen arayıp sorunuz. Sizlere telefonda ayrıntılı bilgi verilecektir!..

murat   -  Bağlantı 23 Aralık 2012, 14:45

keşke mekanların fiyatları hakkında da bilgi verseydiniz haber asıl o zaman haber olurdu bahsettiğiniz yerleri vatandaş zaten biliyor önemli olan fiyatları.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı