REKLAMI GEÇ

Denizli’de geçen hafta ne oldu?

Denizli’de geçen hafta ne oldu?

Denizlihaber.com sayesinde artık memlekette olup biteni kaçırma kaygısını bir kenara atın. Denizlihaber.com “Denizli’de bugün” ile gün içinde girilen tüm haberlere saat saat ulaşmanızı sağlıyor. Dahası uygulama sayesinde geçmişteki haberlere ulaşmak şimdi çok kolay!

/ DENİZLİHABER / 3 Nisan 2013 Çarşamba, 08:00

İnternetten habere anında ve en kolay şekliyle ulaşmak adına Denizliler için kentte ilkleri gerçekleştirmeyi amaç edinen Denizlihaber.com, haber uyarı sistemi “HABER HOROZU” uygulamasının ardından şimdi de “Denizli’de Bugün” uygulamasıyla okurlarına farklı bir avantaj sunuyor.


BUGÜN NELER OLUP BİTTİ?
Okuyucuların gün içindeki gündeme daha hızlı ulaşması için geliştirilen uyguluma ile saat saat günün gelişmelerini geriye dönük takip edebileceksiniz. Türkiye’nin en çok okunan ulusal internet gazetelerinden kısa süre sonra benzer bir uygulamayla Denizlilileri buluşturan Denizlihaber.com, uygulamayla daimi okurlarının beklentilerini de karşılamış oldu.


DENİZLİ’DE BUGÜN NEREDE?
Denizli’de bugün uygulamasına, Denizlihaber.com’un ana sayfasından ulaşabilirsiniz. Ana sayfanın orta kısmında yer alan uygulama sayesinde ister tarih sekmesinden istediğiniz bir tarihi seçerek O gün, isterseniz de bugün hangi saatte hangi haberlerin girdiğini çok rahat görebilirsiniz. Yapmanız gereken www.denizlihaber.com ‘a girdikten sonra Ana sayfanın orta bölümüne ulaşmak.

Yorumlar

haber   -  Bağlantı 7 Temmuz 2012, 01:37

Sayın Demircan;
İstediğiniz yayın organını takip etmejte özgürsünüz. Denizlihaber’i takip zorunluluğunuz yok.Yansız, tarafsız bir yığın gazete alternatifiz var.

AHMET DEMİRCAN   -  Bağlantı 6 Temmuz 2012, 18:39

vay be habere bak sen.pazarları denizlimizde olay olmuyor anlaşılan.pazarları nedense sayfanız boş.sonra gün içindeki haberlerin saatleri de acayip nedense saat 11 den sonra 16 dan sonra haberleriniz kesilmiş nedense.ya ben okuyuculuktan anlamıyorum yada siz bu işi çok iyi biliyorsunuz nedense.neyse milleti kandırmaya,yanlı haber yapmaya devam.durmak yok yola devam. 🙂

Abdi Baklan   -  Bağlantı 27 Mart 2012, 14:00

Doğru,dürüst,ilkeli ve hızlı habercilik uygulamasıyla dikkat çeken ve En çok okunan internet gazeteleri arasında tirendi hızla yükselen,Denizli’li gurbetçilerimiz tarafından da günde en az 2 kez tıklanan “DENİZLİ HABER COM’un Haberlerine en kolay ve en kısa “HABER HOROZU” ile ulaşmanın yanı sıra kendini daima günün teknolojik koşullarına uygun bir şekilde yenileyerek “DENİZLİ’de BUGÜN” uygulamasını başlatan “Sedat KURT ve ekibinin tüm emekçilerini kutluyorum ve Başarılarının devamını diliyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı