REKLAMI GEÇ

Engin Ünal yazılarıyla Denizlihaber.com’da

Engin Ünal yazılarıyla Denizlihaber.com’da

Denizli medyasının usta gazetecilerinden Engin Ünal, bundan böyle yazılarıyla Denizlihaber’de. Ulusal ve yerel gazetelerde önemli görevler yapan Ünal, Denizli’nin ödüllü kalemlerinden. Ünal artık Denizlihaber.com okurları için yazacak.

/ DENİZLİHABER / 27 Eylül 2013 Cuma, 13:50

DENİZLİHABER

Haberciliği tartışılmaz bir isim. 33 yıllık mesleki birikimiyle sektörün duayenlerinden. Usta kalem Engin Ünal, köşe yazılarıyla Denizli’nin en çok okunan gazetesinde.

DRT ve Denizli Gazetesi’nin haber merkezinde üstlendiği görevden ayrıldıktan sonra bir süre dinlemeyi tercih eden Engin Ünal, sektöre Denizlihaber.com’la dönme kararı aldı. Yalnız etkili haberciliği ile değil yazar kadrosuyla da sektörün en önemli yayın organlarından biri olma iddiasındaki Denizlihaber.com, Engin Ünal ile birlikte önemli bir ismi daha ailesine dahil etti.

Uzun mesleki tecrübesi boyunca birçok yerel yayın organının kuruluşunda bulunan Engin Ünal, yönettiği haber merkezleriyle Denizli’nin gündemini belirleyen isimlerin en başında yer aldı. Mesleğe muhabirlikle başlayıp zirveye kadar tırmanan Ünal, köşe yazılarıyla da konuşulan isimler arasındaydı. Ünal, yazdığı yazılarıyla ulusal boyutta ödüllerin sahibi.

Ünal’ın ilk yazısı, Pazartesi günü Denizlihaber.com’da…

Denizlihaber.com olarak biz de usta gazeteci Engin Ünal’a meslek yaşamının zirvesinde bizleri tercih ettiği için teşekkür ediyor, aramıza hoş geldin diyoruz.

Yorumlar

serkan   -  Bağlantı 28 Eylül 2013, 11:24

Hoşgeldin Engin Abi…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı