REKLAMI GEÇ

Önce Gürcan’a sonra Denizlihaber’e evet dedi

Önce Gürcan’a sonra Denizlihaber’e evet dedi

Denizli medyasının röportaj yüzlerinden Mehtap Koç, İzmir’de evlendi. Yaşamının bundan sonraki bölümünü eşiyle birlikte İstanbul’da geçirecek olan gazetecinin yeni soyismi Gürcan oldu. Denizlihaber.com ailesinin yeni üyesi olan Mehtap Koç Gürcan, İstanbul’daki Denizlileri Denizlihaber sayfalarına taşımaya hazırlanıyor.

/ DENİZLİHABER / 18 Şubat 2013 Pazartesi, 17:23

Denizli, O’nu DRT’de 2005’te yaptığı Sabahın Renkleri programıyla tandı. 1 yıl sonra yazılı medyaya geçip, röportajlar yapmaya başlayan Koç, Hizmet ve Denizli Gazetesi’nin ardından çeşitli dergilerde renkli röportajların altına imza attı.

Bir uydu TV projesi nedeniyle İstanbul’a taşınan Koç, burada İşadamı Arif Gürcan ile tanıştı. Yollarını birleştirme kararı alan genç çift, İzmir’de dünya evine girdi.

Geçtiğimiz hafta sonu Karşıyaka Nikah Sarayı’nda hayatlarının imzasını atan Gürcan çiftini, yakınları yalnız bırakmadı.

ŞİMDİ DENİZLİHABER AİLESİNDE
Yeni soyismiyle Denizli medyasının röportaj yüzü artık Denizlihaber.com ailesinde. ‘İstanbul’daki Denizli’ isimli bir proje için Denizlihaber.com ile anlaşan Mehtap Koç Gürcan, İstanbul’da yaşayan Denizlili önemli isimleri, dizi röportajlarla Denizlihaber.com sayfalarına taşıyacak.

Kentin sosyal anlamda medya tarafından ortaya konulmuş şu ana kadar ön önemli projelerinden biri olacak çalışma, Mart ayında okurlarla buluşacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı