REKLAMI GEÇ

Örki, “Defalarca ısırtmayız”

Örki, “Defalarca ısırtmayız”

Ak Parti İl Başkanı Av. Avni Örki; AK Partiye yapılan alçakça saldırı nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, “Müslüman aynı delikten defalarca kendisini ısırtmaz. Bizlere düşen tarihimizden dersler çıkartıp sorunların üzerine üzerine gitmektir” dedi.

/ DENİZLİHABER / 20 Mart 2013 Çarşamba, 20:00

 

Ak Parti Denizli İl Başkanı Av. Avni Örki. Ak Parti Genel Merkezi’ne yapılan saldırı ve Adalet Bakanlığı önünde meydana gelen patlama ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

Örki açıklamasında, Milletimiz tarihinde en zorlu dönemleri birlik ve beraberliğini hep muhafaza ederek aşmasını bilmiştir. Bu zorlu dönemlerde göğsündeki iman ve davasına duyduğu inanç hep yol gösterici olmuştur. Bugünlerde de millet olarak hem bölgemizde hem de kendi içimizde kangren haline gelmiş olan sorunların çözümünde son aşamalara geldiğimizi görmekteyiz. Tam bu noktada yani çözüme yaklaştığımız bu günlerde yapılan saldırılar bizlere “bu yoldan dönün” mesajıdır. Ancak bizler ülkemizin ve bölgemizin tüm sorunlarının çözülebileceğine çok ciddi şekilde inanmaktayız. Attığımız adımların doğru ve güzel olduğundan kuşkumuz yoktur. Milletimizin bize olan desteğinden şüphemiz hiç yoktur. Bu ülkenin tarih boyunca prangalarını kırmaya çalıştığında benzer olayları yaşadığını da biliyoruz. İşte onun için diyoruz ki; Müslüman aynı delikten defalarca kendisini ısırtmaz” dedi.

Açıklamasında tarihten ders çıkartılması gerektiğini de vurgulayan Örki, şunları söyledi:
“Bizlere düşen tarihimizden dersler çıkartıp sorunların üzerine üzerine gitmektir. Bu ve benzeri eylemlerin arkasında kimler olursa olsun önemli olan bu ve benzeri eylemlerin karşısında milletimizin topyekûn durmasıdır.Bizi inandığımız bu yoldan hiçbir şer odağı döndüremeyecektir. Bizim lügatimizde bunlardan korkmak yazmaz. Bizler panik halinde değiliz, rutin çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Yine kapı kapı dolaşıp 2023 Türkiye’sini inşa etmeye çalışıyoruz. Milletimizin dertlerine derman olmak için hiç durmadan çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle partimize ve bakanlığa yapılan saldırıları kınıyoruz.”

Yorumlar

Hüseyin Mercan   -  Bağlantı 18 Nisan 2013, 23:19

Müslüman kendini iki kere ısırtmaz da, nerede o Müslüman? Müslüman, Irak’a Haçlı saldırısına 1 Mart tezkeresiyle onay vermeye çalışan AKP mi Müslüman ? Müslüman Libya’ya haçlı saldırısına destek veren AKP mi Müslüman ? Suriye’ye Amerika-İsrail saldırısına destek veren Tayyip’ mi Müslüman.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı