REKLAMI GEÇ

“Elini sıkmadık esnaf bırakmadık”

“Elini sıkmadık esnaf bırakmadık”

AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Nihat Zeybekci, Güney İlçesi’ne çıkarma yaptı. Güney ile Aydoğdu ve Ertuğrul köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Zeybekci,”Güney’de elini sıkmadık vatandaş bırakmadık” dedi.

/ DENİZLİHABER / 20 Mart 2013 Çarşamba, 20:45

Ak Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Nihat Zeybekci, Güney ilçesini ziyaret ederek kahvehane toplantısı gerçekleştirdi.

Güney’de ilk olarak Ak Parti Güney İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Zeybekci, burada partililerle bir araya geldi. Yaklaşık 1 saat süren ziyarette büyükşehiri anlatan Zeybekci, daha sonra ilçedeki tüm esnafı tek tek dolaşarak sohbet etti.

Güney’de elini sıkmadık esnaf bırakmadıklarını söyleyen Nihat Zeybekci, kahvehane toplantısı yaparak vatandaşlara seslendi.
Gerek belediye başkanlığı döneminde ve gerekse şimdi, fırsat buldukça ilçeleri ve köyleri dolaştığını kaydeden Milletvekili Zeybekci, ‘Biz Denizli’nin hizmetkarıyız. Sizlerin dertleriyle dertlenmek ve çözüm bulmak için gitmedik ev çalmadık kapı bırakmayacağız. Amacımız görev süremiz boyunca bir fazla eser bırakmak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı