REKLAMI GEÇ

Zeybekci konuştu TBMM karıştı

Zeybekci konuştu TBMM karıştı

CHP’nin Özelleştirme İdaresi’nin uygulamaları hakkındaki artırma önergesinin görüşüldüğü TBMM Genel Kurulu’nda söz alan Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’nin konuşması Meclisi karıştırdı.

/ DENİZLİHABER / 20 Mart 2013 Çarşamba, 18:48

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Genel Kurulu’nda, CHP Özelleştirme İdaresi’nin uygulamaları hakkındaki araştırma önergesinin gündeme alınıp alınmamasına ilişkin görüşmeler sırasında söz alan Ak Parti Denizli Milletvekili ve Ak Parti MKYK üyesi Nihat Zeybekci’nin CHP sıralarına göstererek “Namuzsuzluk sizdedir” ifadesi Meclisi karıştırdı.

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’nin, “Siz kamu bankalarını, KİT’leri paylaştınız, bakanlık pazarlıklarında hangi bakanlığa hangi kamu kurumu bağlanacak, o bankanın başına kim getirilecek, siz bunları çok iyi bilirsiniz. Siz bunları çok iyi bildiğiniz için bizi de öyle zannediyorsunuz. Nasıl peşkeş çekilecek? Siz bunları çok iyi bilirsiniz. Biz de namussuzluk, hırsızlık ahlaksızlık bulamazsınız. Ne ararsanız sizdedir. Geçmişinize bakın hepsini görürsünüz” konuşmasını tepki gösteren CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Zeybekci’den özür dilemesini istedi.

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci arasında yaşanan gerginlik nedeniyle oturuma ara verilmesi, CHP’lileri çileden çıkardı.
Verilen ara sırasında CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, “Namussuz diyemezsin, eğer dediysen senin ağzını burnunu kıracağım” diyerek, Nihat Zeybekci’nin üstüne yürüdüğü iddia edildi.

Yorumlar

Kürsat Yol   -  Bağlantı 30 Mart 2013, 17:43

Sahibinin sesi ver. 2.1 🙂

ÖmeTosun   -  Bağlantı 25 Mart 2013, 02:22

Sayın Zeybekçi TBMM de çok yeni. CHP’ye yanıt verecek kişi var orda, Sayın Arınç bakıyor, çıksın karşılık versin. Bu sözleri eski bir Ak Parti Milletvekili söylese tepki az olur ve haber bile olmazdı. Sayın Zeybekçi için çok erken çıkış… Bir de sözkonusu olan Özelleştirme İdaresi uygulamaları, 20 yıldır süren bir uygulama. Akili de başkaları(!)

irfan   -  Bağlantı 21 Mart 2013, 15:21

Zeybekçi’den önce chp’li bir vekil Ak parti sıralarına doğru cibiliyetsiz ve soysuzlar lafını kullanmıştır, ulusal haber portallarına bakabilirsiniz. zeybekci bu ağır laf’a cevaben chp’lilerin seviyesine inip böyle bir söz söylemiştir. Değerli başkanımız chp’lilerle aynı seviyede konuşması yüzünden böyle bir haber çıkmıştır, yoksa gördüğünüz gibi chp’lilerin sözlerine alışık olduğumuz için soysuz ve cibiliyetsiz lafları haber olmamıştır. Başkanımızın bu zatlara cevap vererek, onların seviyesine inmemesi daha iyi bir cevap olacaktır.

A.İhsan CİVANER   -  Bağlantı 21 Mart 2013, 11:53

İnsanların ne konuşması değil, ne konuşmamasını dikkat ederek konuşması gerekir.Hele hele kutsal meclis çatısı altında iken.Azınlığın çoğunluğa tahakküm ettiğini görmenin acısı yanında bir de kabadayılık gösterisi işin ketçabı oluyor.Unutulmamalı ki,insanlar kavga seyretmeyi seviyor,kavga edenleri sevmiyor.Bir parti sırf bu yüzden bekleneni veremiyor.Siyaset siyasi şov ve siyasi cazgırlıkla yürütülemiyecek kadar ciddi bir iş olmalıdır ama ne yazıktır ki,halkımız şov yapanlara oy veriyor buna da şükür diyerek şükürle geçinmeye çalışıyor,acı ama gerçek olan bu…

Hüseyin şahin özel   -  Bağlantı 21 Mart 2013, 10:37

Bu adam geçmişte yaptıklarını unuttu galiba. Devamıyız dediğiniz büyüklerinizle karıştırmayın CHP yi. CHP 60 yıldır iktidarda değil onu bile bilmiyorsan TBMM’inde işin ne? Biatçılık böyle bişey olsa gerek.

ali   -  Bağlantı 21 Mart 2013, 09:53

zeybekciyi aç

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı