REKLAMI GEÇ

Abdurrahman Öz, Başkan Zolan’ı ziyaret etti

Abdurrahman Öz, Başkan Zolan’ı ziyaret etti

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, 3 gün sürecek ziyaret için Denizli’ye geldi. Öz, önce parti binasını, ardından da Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Aralık 2019 Salı, 17:07

3 gün sürecek ziyaret ve toplantılar için Denizli’ ye gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Öz’ü ziyarette AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ve Yardımcısı Nurettin Kılıç eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Osman Zolan, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz’ü Denizli’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtip, “Ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Denizlimize elbirliği ile hizmet edeceğiz. Bugüne kadar Denizlimizde birçok güzel işler yaptık. Bundan sonra da inşallah yapmaya devam edeceğiz” dedi.

FİLİZ: “15 İLÇE BELEDİYESİNİ ZİYARET EDECEĞİZ”
AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ise ziyarette yaptığı konuşmada “Yerel seçimlerde çok başarılı sonuç aldığımız Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan başkanımızı ziyaretiyle başlayan Denizli programımız 15 ilçe belediyesi ile devam edecek. İnşallah Denizli halkımızın bize duyduğu güvene layık olmak için büyükşehir belediyemiz, ilçe belediyelerimiz ve teşkilatlarımızla hep beraber çalışacağız” dedi.

ÖK: “DENİZLİ PARMAKLA GÖSTERİLEN BİR İL”
Ziyarette 31 Mart seçimlerinde Denizli’de büyük bir başarı elde ettiklerini söyleyen AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz’ün Denizli’yi ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirip teşekkür etti. Ök, “Denizli bölgesinde ve Türkiye’de parmakla gösterilen bir il oldu. Denizlimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ÖZ, “BAŞKAN OSMAN ZOLAN’IN YANINDAYIZ”
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz ise ziyarette Büyükşehir Belediyesi’nin, belediye döneminden itibaren Denizli’ye 4’üncü AK Parti dönemini yaşattığını belirtip, “Seçim başarılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İl Başkanımıza, teşkilatımıza, milletvekillerimize ve Denizlili hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Denizli Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda, Ege Bölgemizin AK Parti belediyeciliğinde medarı iftiharı, başarılı çalışmaları var. AK Parti Genel Merkezi olarak her zaman Büyükşehir Belediyemizin, Osman Zolan Başkanımızın yanında olacağız, projelerini destekleyeceğiz. Beş yılın sonunda da başarılı hizmetlerimizle Denizlili hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı