REKLAMI GEÇ

AK Parti’li kadınlar yaşlıları unutmadı

AK Parti’li kadınlar yaşlıları unutmadı

Denizli’de AK Parti İl Kadın Kolu Başkan Yardımcısı Müberra Öznur, yönetim kurulu üyeleri Meryem Keser ve Aynur Aki, Yaşlılar Haftası nedeniyle dört farklı mahallede yaşayan yaşlıları evlerinde ziyaret ederek gönüllerini aldı.

/ DENİZLİHABER / 23 Mart 2013 Cumartesi, 16:37

Ak Parti İl kadın Kolları, Yaşlılar Haftası nedeniyle, yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

Herkesin yaşlanacağını belirten İl Kadın Kolu Başkan Yardımcısı Öznur, hafta nedeniyle Karaman mahallesinde yaşayan Sevgi Yorgun, Gürcan mahallesinde yaşayan Mustafa Averi, Dokuzkavaklar mahallesinde yaşayan Fatma Şahan ve Topraklık mahallesinde yaşayan Halime Demirtaş’ı evlerinde ziyaret ettiklerini söyleyerek, “Ha­ya­tın çok özel bir dö­ne­mi olan yaş­lı­lık her insan için ayrı bir anlam ifade et­mek­te­dir. Yaş­lı­la­rı­mız dün ile bugün ara­sın­da köprü kuran, kül­tü­rü­mü­zü ve de­ğer­le­ri­mi­zi ya­rın­la­ra ta­şı­ma­mı­zı sağ­la­yan ge­le­ce­ği­miz­dir” dedi.

Türk örf ve adetlerinde yaşlıya sevgi ve saygının ayrı bir yerinin bulunduğunu ifade eden Öznur, “Tür­ki­ye, ta­ri­hi bo­yun­ca yaş­lı­la­rın ko­run­ma­sı­na önem veren bir ülke olmuş, kül­tü­rü­müz­de­ki sevgi ve mer­ha­met duy­gu­la­rı bunu aile dav­ra­nı­şı ha­li­ne ge­tir­miş, öte­den beri ataya saygı du­yul­muş ve ko­run­muş­tur. Yaş­lı­la­rı­mı­za olan bu yak­la­şım so­rum­lu­luk değil vefa bor­cu­dur. Yaş­lı­la­rı­mı­zın ha­ya­tı­nı ko­lay­laş­tır­mak, eko­no­mik du­rum­la­rı­nı iyi­leş­tir­mek ve kim­se­ye muh­taç ol­ma­dan hu­zur­lu ve mutlu bir ömür sür­me­le­ri­ni sağ­la­mak, dev­le­ti­mi­zin ön­ce­lik­le­ri ara­sın­da­dır. Kadın kolları olarak sadece yaşlılar haftasında değil, her zaman yaşlılarımızın yanındayız. Onlarla sohbet etmek, onların dualarını almak çok güzel. Bu çalışmalarımızın yanında yaş­lı­ya say­gı­nın genç ne­sil­le­re öğ­re­til­me­si, mil­le­ti­mi­zi güçlü kılan aile ya­pı­mı­zın ko­run­ma­sı büyük önem ta­şı­mak­ta­dır” diye konuştu.

Kadın kolu üyeleri ziyaretlerin ardından özel bir rehabilitasyon merkezinde tedavi gören engelli öğrencileri de ziyaret ederek onlarla sohbet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı