REKLAMI GEÇ

AKP’den kınama mesajı

AKP’den kınama mesajı

AKP İl Başkanı Bilal Uçar ve Merkez İlçe Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’nin işletmesine yapılan silahlı saldırıya ilişkin ortak kınama mesajı yayınladı. Mesajda,“Denizli Belediye Başkanımız Nihat Zeybekci’nin işletmesine yapılan saldırıyı kınıyor ve bu davranışı siyasete sıkılan bir saldırı olarak nitelendiriyoruz” denildi.

/ DENİZLİHABER / 17 Aralık 2008 Çarşamba, 01:00

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’nin işyerine yapılan silahlı saldırıya ilişkin ortak kınama mesajı yayınlayan AKP İl Başkanı Bilal Uçar ve Merkez İlçe Başkanı Uğur Erdoğan açıklamasında şu ifadelere yer verdiler: “Denizli Belediye Başkanımız Nihat Zeybekci 2004 yılından bugüne şehrimizde birçok başarılı yatırıma imza atmıştır. Denizli’ye yeni bir görünüm kazandırıp vizyon kent hayalini gerçeğe dönüştürmüştür. Memlekete hizmet etme demokrasilerde siyaset yoluyla gerçekleştirilmektedir. Belediye Başkanımız Nihat Zeybekci belediye başkanlığı döneminde siyaset yoluyla gecesini gündüzüne katarak birçok hizmetleri şehrimizle buluşturmuştur. Belediye Başkanımız Nihat Zeybekci’nin işletmesine yönelik saldırı düzenlenmesi toplum nezdinde itibar görecek bir davranış asla değildir. Bizler bunu siyaset kurumuna yapılan bir saldırı olarak değerlendiriyoruz. Böylesi menfur saldırıya maruz kalan hangi siyasi partinin mensubu olursa olsun bu tip davranışlar kabul edilebilir bir durum asla değildir” dedi.

Siyasete yapılan saldırılara tüm fertlerin, sivil toplum örgütlerinin ve tüm toplumun birlikte karşı çıkması gerektiğini vurgulayan İl Başkanı Uçar ve Erdoğan; “Başkanımızın işletmesine yapılan bu saldırıyı siyasete yapılan saldırı olarak görüyor ve şiddetle kınıyoruz. Belediye Başkanımız Nihat Zeybekci’ye de teşkilatımız adına geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı