REKLAMI GEÇ

Zolan, Denizli’ye yaptıklarını anlattı

Zolan, Denizli’ye yaptıklarını anlattı

Denizli Belediye Başkanı AK Parti’li Osman Zolan, parti olarak 1 Nisan 2004 tarihinde görevi devraldıktan sonra ‘Destan yazdıklarını’ söyledi. Zolan, “Denizli, 9 yılda Türkiye’de parmakla gösterilen bir kent oldu, 5 yıl sonra da dünya kenti olacak” dedi.

/ DENİZLİHABER / 1 Nisan 2013 Pazartesi, 17:11

Ferah IŞIK/ DENİZLİ, (DHA)

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan,  düzenlediği basın toplantısında Denizli’ye yaptıklarını anlattı.

Belediye Meclis Salonu’nda düzenlediği basın toplantıya, AK Parti Denizli milletvekilleri Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel ve Bilal Uçar, İl Genel Meclisi’nin AK Partili Başkanı Hüseyin Gürlesin, Ak Parti İl Başkanı Avni Örki, belediye başkan yardımcıları, AK Parti’li belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Denizli Belediyesi olarak 9 yılda hizmet rekoru kırdıklarını, 2 milyar liralık kaynağı yatırımda kullandıklarını belirten Zolan, “Bu kentte 22 bin kişi belediye sayesinde parasız spor yapıyor. 2004 yılı öncesi hava kirliliği nedeniyle kuşlar uçmuyordu. Bugün Denizli Türkiye’nin havası en temiz kenti oldu. Türkiye’nin en güzel parklarını yaptık. ‘Kültür ve sanatın başkenti’ olduk. 100 yılın dev altyapı çalışması bitti, üstyapının da yüzde 95’i tamamlandı. Köprülü kavşaklar, yollar, kaldırım, park, yüzme havuzları, spor tesisleri yaptık. Görevi devraldıktan sonra destan yazdık” dedi.

Türkiye’nin en modern terminal binasının  eylülde, Ege Bölgesi’nin en modern ve büyük kültür ve kongre merkezinin  de 2014’te hizmete gireceğini söyleyen Zolan, ” Denizli, 9 yılda Türkiye’de parmakla gösterilen bir kent oldu, 5 yıl sonra da dünya kenti olacak. Büyükşehir olduktan sonra hizmet çıtasını daha da yükselteceğiz” diye konuştu.

Denizli AK Parti Milletvekili Nihat Zeybekci de, şöyle konuştu:

“Denizli’yi mahallemizin en güzel kızı gibi görüp aşık olduk. Uykuları, rüyaları, zaman zaman ailelerimizi göremedik ama başardık. Denizli hak ettiğini aldı ve Türkiye’nin parmakla gösterilen kentlerinden biri oldu. Bu kentin makus talihini değiştirdik.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı