REKLAMI GEÇ

Bölgede imamlık yaptığı için tercih edilmiş

Bölgede imamlık yaptığı için tercih edilmiş

Ak Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, gündeme bomba gibi düşen kardeşine ilişkin atama haberlerinin ardından Denizlihaber.com’a yaptığı açıklamada, “Kardeşim 26 yıllık devlet memuru. Müdür olmak için tüm şartlara sahip. 20 yıl Pamukkale’de imamlık yaptığından. Bölgeyi iyi tanıyorsun, gel müdür ol demişler. Benim haberim yok” dedi.

/ DENİZLİHABER / 24 Aralık 2012 Pazartesi, 17:37

Ak Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar’ın imam kardeşi Mustafa Uçar’ın Pamukkale’ye işletme müdürü olarak atanması, yalnızca Denizli değil Türkiye gündemine oturdu. Ulusal medyanın internet gazetelerinde birinci haber olarak duyurulan sürpriz atama ile ilgili Ak Parti Vekili Uçar, Denizlihaber.com’a açıklama yaptı.

Uçar, kardeşinin 26 yıllık devlet memuru olduğunu, 6 yıldır da İl Özel İdaresi’nde görevli olduğunu söyledi. 6 yıl önce girdiği İl Özel İdaresi’nde personel şefliğine kadar yükselen kardeşi Mustafa Uçar’ın bir süre önce Acıpayam İl Özel İdare Müdürü olarak atandığını ancak yapılan bu son atamadan kendisinin de haberinin olmadığını söyledi.

“Kardeşim 20 yıl Pamukkale Kasabası’nda imam olarak görev yaptı. Müdür olmak konusunda tüm vasıflara sahip olduğundan çağırmışlar. O bölgeyi iyi tanıyorsun, Pamukkale İşletme Müdürü ol demişler. Kardeşim de kabul etmiş” diyen Vekil Uçar, bu atamadan haberinin olmadığının altını çizdi.

Uçar, internet sitelerinde yapılan yorumlara atıfta bulunarak, “Kardeşim oysaki tüm müdürlük vasıflarına sahip. Milletvekili kardeşi olduğu için göreve layık olduğu halde müdürlük yapamayacak mı?” sözleriyle dert yandı.

Yorumlar

Yılmaz Kaplan   -  Bağlantı 9 Ocak 2013, 17:07

Öncelikle Hayırlı olsun.Eğer kriter ”Bölgeyi iyi tanımak ise.”Ben Yılmaz Kaplan olarak bu bölgeyi Her türlü unsurlarıyla çok iyi tanıyan bir kamu görevlisiyim, Ve şu anda 09.01.2013 tarihi itibariyle boş bulunan Denizli Orman Bölge Müdürlüğüne Talibim.Malumunuz Ağustos 2003-Nisan 2009 tarihleri arasında 6 yıl il müdürlüğü de yaptım.Yine malumunuz Nisan 2009 da kendi rızamla il müdürlüğü görevinden istifa ettim.Ve yine malumunuz neden istifa ettiğimide biliyorsunuz.”Şüphesiz Allah, size emanetleri ehline (sahiplerine) teslim etmenizi ve insanlar arasında hükmettiğinizde adaletle hükmetmenizi emrediyor. Bununla Allah, size ne güzel öğüt veriyor!.. Doğrusu Allah, işitendir, görendir. (Nisa Suresi, 58)”Buyrun size işinin ehli bir kamu görevlisi olarak şahsımı arzediyorum.
Herşeye rağmen ”Allah’a emanet olun.”Emanetlerin ehil ellerde olması temennisiyle.

nigari   -  Bağlantı 1 Ocak 2013, 21:40

akrabası politikacı olan kimselerin kuş da tutsa bir makama gelmesi yadırganır bunların böyle bir makama gelmesini hazmedeemezler.yorumcularıda okudm üzüldüm.

erdinç erdinç   -  Bağlantı 25 Aralık 2012, 22:58

yaa bu nedir kardeşim yaa nerdeyiz kimlerin eline kaldık kki biz anlamış değilim lütfen biraz düşünün de bunun yanlış olduğunu kendinizde biliyosunuz lütfen yapmayın artık.BÖLGEYİ BİLİYOR DİYE GEL BURAYA MÜDÜR OL DENİZRMİ KARDEŞİM AYIPP YAAAA GEL MÜDÜR OL DİYE BİŞİİ VARMI … ORASI ÇOCUK PARKI DEĞİL PAMUKKALE..

serseren   -  Bağlantı 25 Aralık 2012, 17:06

müdür bey kardosunu da müezzinlerden kurarsa çok başarılı olur inanın.

serseren   -  Bağlantı 25 Aralık 2012, 17:03

kabul edilir bir şey değil.bu dünyanın öbür yanı da var sayın vekil.orada da mı benim haberim yoktu diyeceksiniz.

serseren   -  Bağlantı 25 Aralık 2012, 16:58

akpartıli olduğumdan utanıyorum sizin yüzünüzden sayın vekilim.

ramazan   -  Bağlantı 25 Aralık 2012, 14:41

size oy verdim ama böle at çiftliğne döndürün die değil.şehirde bu iş için yetişmiş kişielr varken sen hangi vasıflara sahipsin yıllardır ordasın demişler.
doğma büyüme p.kale li olanlar var onlar geçsin o zmn

SELMAN   -  Bağlantı 25 Aralık 2012, 13:30

Şüphesiz Allah, size emanetleri ehline (sahiplerine) teslim etmenizi ve insanlar arasında hükmettiğinizde adaletle hükmetmenizi emrediyor. Bununla Allah, size ne güzel öğüt veriyor!.. Doğrusu Allah, işitendir, görendir. (Nisa Suresi, 58)

T.N.Özkul   -  Bağlantı 25 Aralık 2012, 13:28

S.Vekil Devam et bilgi sahibi degilmişsin anlaşıimıştır .Temennimiz karedeşiniz ilimize vali olurda tebrige gideriz. İmamdan Turizim müdürü olurda niye vali olmasın diyilmi yaniiiiiii

ali   -  Bağlantı 25 Aralık 2012, 11:46

bu kadarına da pesssss.
Birde imamlık yapmış diyorsunuz yazıklar olsun. ören yeri müdürünün imamdan olduğu nerede görülmüş hadi cami veya dini açıdan kutsal bir yer olsa tamam diyeceğim de bu kadarına da pessssss. senin yaptığın savunmayı da çocuklar yapmaz milletvekilim

HAS BE HAS DENİZLİLİ   -  Bağlantı 25 Aralık 2012, 11:45

DENİZLİMİZDE DÜNYA KADAR İŞ BEKLEYEN TÜRİZM İDARECİSİ VAR İKEN BU ATAMADAN HABERİM YOK DEMEK KADAR DENSİZLİK OLAMAZ.NASIL YEMİN EDEN MÜSLÜMANSINIZ ONDANDA ŞÜPHE ETMEK LAZIM.

irfan   -  Bağlantı 25 Aralık 2012, 11:06

olmadı sayın vekilim partinin tüm imajını nasıl yerle bir ettiginizin farkındasınız umarım… ne yapıp edip düzeltin lütfen böyle haberim yoktu,olamazmı falan fılan geçin bunları…

Ali Osmanoğlu   -  Bağlantı 25 Aralık 2012, 10:59

Hayırlı olsun.Devlet memuru olan birisiniz.Uzaydan gelmiyorsunuz.Bu toprağın insanısınız.Öğretmen olan biri atansa bu sefer diyecekler ki,öğretmenin ne işi var Pamukkalede.Önceki yıllarda pamukkaleyi travertenleri kırdırıp yol yaptıran, travertenlerin üzerine otelleri yaptırıp mahveden sen misin.Vazifenizde tüm içtenliğimle başarılar dilerim.

ACIPAYAM HOROZU   -  Bağlantı 25 Aralık 2012, 09:50

Sayın Uçar madem kardeşiniz tüm vasıflara haiz neden bir ilçeye Müftü olmadı.

haber   -  Bağlantı 25 Aralık 2012, 08:50

Çok komik bir gerekçe ve açıklama. Pamukkale İşletme Müdürü olmakla köyde 20 yıl imam olmanın ne alakası var. Koskoca dünya mirası olmuş pamukkalenin yönetiminden bahsediyoruz, cami cemaatinden değil. Siz kuran-ı kerim’i nasıl okdunuz da imam hatipten mezun oldunuz? Sizin gibi siyasetle iş yapan işgüzarlar için “İşin ehline verin” ayeti indi. İnsan da biraz ar duygusu olur…

abdullah karatay   -  Bağlantı 25 Aralık 2012, 01:42

takdır sızın sayın vekılım haberım yok demenız ınandırıcı degıl yakısmadı sızn gıbı mubaerek bırıne
basbakanımız daha ıyı bılır bu ıse

ahmet cilasun   -  Bağlantı 25 Aralık 2012, 01:17

Sayın vekilim sizin nasıl haberiniz yok.Nasıl vekilsiniz siz.Ben milletin vekili olacağım benim kardeşime böyle bir atama yapılacak önce ve şiddetle ben karşı çıkarım.Bu nasıl bir iş.Artık yüzsüzlük taşraya kadar indi.Vah vah halimize….

nurhan   -  Bağlantı 25 Aralık 2012, 01:02

Bu harmanın gelir sonu, kapıştırın giderayak!
Yarın bakarsınız söner bugün çıtırdayan ocak!
Bugünkü mideler kavi, bugünkü çorbalar sıcak,
Atıştırın, tıkıştırın, kapış kapış, çanak çanak…

Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin,
Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin!

ender   -  Bağlantı 25 Aralık 2012, 00:28

Müslümanlık Nerde
Müslümanlik nerde! Bizden geçmis insanlik bile…
Adem aldatmaksa maksad, aldanan yok, nafile!
Kaç hakiki müslüman gördümse, hep makberdedir;
Müslümanlik, bilmem amma, galiba göklerdedir;
M.Akif

nurhan   -  Bağlantı 24 Aralık 2012, 23:37

Turizm = ?
Kültür = ?
İşletme = ?
Bu kadar olmaz..Ama daha neler olacak bu gidişle. Yazık..

ender   -  Bağlantı 24 Aralık 2012, 19:11

Sayın vekilim imam kardeşinizin eğitimi Turizm ile uğraş verecek alt ve üst bilgi donanıma sahipmi, Turizm mezunu işsizler camilerde imamlık yapacak mı?

götürün götürün imamlar   -  Bağlantı 24 Aralık 2012, 18:58

aferin bu devirde götürdünüz götürdünü yoksa kalmayabilir at oynatmaya devam beyler,vekilin haberi yookmuşmuş bak sen…millet kpss lere hzırlanıp iyi puanlarla atanamazken bu atamalar kul hakkı olmuyor mu şimdi?yoksa Allahın kuralları size özel mi?yazık ne diyeyim

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı