REKLAMI GEÇ

Filiz’den terör tepkisi

Filiz’den terör tepkisi

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, PKK terör örgütünün partisini hedef alarak 4 siyasetçiyi katlettiğini belirterek, “AK Parti yöneticilerine yapılan saldırıların terör örgütünün alçakça işlerinde yeni döneme girdiğini gösteriyor” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ekim 2016 Çarşamba, 16:14

PKK’nin, emperyalist küresel güçlerin amaçlarına uygun olarak kaosu tırmandırmaya devam ettiğini dile getiren Filiz, örgütün bu doğrultuda hız verdiği siyasi cinayetlerle baskı ve sindirme ortamı oluşturmaya çalıştığını kaydetti.

Terör örgütlerinin sürekli olarak isim değiştirse de aynı amaca hizmet ettiklerini ifade eden Filiz, 15 Temmuz’da yapılan haince darbe girişiminden sonra amaçlarına ulaşamayan şer güçlerinin, özellikle bölgede terörü devreye soktuğuna dikkat çekti.

Filiz, “AK Parti teşkilatlarına yönelik intihar saldırıları ve suikastlerin arttırılması yönünde örgüt yöneticilerinin bir süredir talimatları var. Belli ki bu talimatlar uygulamaya geçirilmeye çalışılıyor. Terör örgütü, bu tür saldırılarla, cinayetlerle AK Parti’yi bir şekilde sindirmeye, korkutmaya, AK Parti’ye vatandaşların ilgilerini azaltmaya çalışıyor. Ama bu nafile bir çabadır.

Giderek büyüyen ve gelişen ülkemizin ilerlemesini istemeyen unsurlar terör saldırıları ile bu gelişime engel olmak istiyorlar. Ülkemizin önünü kesmeye çalışıyorlar. Birlik ve bütünlüğümüze, huzur ve güvenliğimize kastederek yapılan bu terör olayları, hiçbir zaman hedefine ve amacına ulaşamayacaktır.
Şerefsizce yaşamaktansa şerefli ölümü tercih ederiz. Tedbirimizi alacağız, mücadelemizi de sürdüreceğiz” dedi.

PKK’nın en büyük zararı bölgedeki Kürtlere verdiğini anlatan Filiz, “PKK ve siyasi uzantısı olan parti, Kürt kardeşlerimize demokratikleşme, sivilleşme yoluyla ve barış içinde herhangi bir kazanım elde etmesine asla izin vermiyor, vermek istemiyor. Çünkü o zaman terör nedeniyle ortaya çıkmış bu vahşi örgütün varlık nedeni ortadan kalkar, hizmet ettiği kesimlerin de işine bu gelmez. O nedenle PKK, Kürt vatandaşlarımıza dönük haklar veya bölgenin kalkınmasıyla ilgili projelerde hep sabotajcı rolü oynamıştır, bir şekilde engel olmuştur” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı