REKLAMI GEÇ

Güney ve Çal’da Erdoğan’a destek turu

Güney ve Çal’da Erdoğan’a destek turu

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek turu Güney ilçesi ile başlayıp Çal ile devam etti. AK Partililer, vatandaşlardan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan için destek istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ağustos 2014 Pazartesi, 16:22

TBMM’de başlayan çalışmalardan dolayı Ankara’da bulunmak zorunda olan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Nurcan Dalbudak ve Bilal Uçar’ın katılmadığı Güney ve Çal’daki seçim programına Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Ak Parti İl Başkanı Avni Örki, teşkilat yöneticileri katıldı.

İki ilçede de halka hitap eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Hepimizin amacı, davamız bu milleti, geleceğimizi, istikbalimizi daha ileri götürmek. Onun için gece gündüz çalışmak. Onun gayreti peşindeyiz. Eğer ülkemizde birlik, dirlik olursa, eğer ülkemiz güçlenme noktasındaki bu büyümesine devam ederse, biliniz ki Türkiye kimseye boyun eğmeyecek. Kendi ayakları üzerinde sapasağlam duracak. Sapasağlam duramayan ülkelerin ne halde olduğunu şöyle dünyaya baktığınız zaman görüyoruz. O sistem bozulduğunda maalesef her şeyi kaybedebiliyoruz. Onun için ülkemizde birlik ve beraberliğimizi sürdürmemiz lazım” dedi.

Başkan Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ne olursak olalım, hangi düşünceden olursak olalım, önce millet, önce ülkem, önce vatan, önce bayrak diyebilmemiz lazım. Şükürler olsun bugün ülkemizin geldiği noktaya baktığımızda 12 yıl önce hayal bile edilemeyen duruma geldik. 12 yıl önce IMF’nin karşısında avuç açan bir ülkeydik, borç istiyorduk. Aldığımız borçla maaş ödüyorduk. Hastanede yakınınızın cenazesi rehin kalıyordu, paranız yoksa cenazeyi alamıyordunuz. Duble yollar yoktu, okula gittiğiniz zaman çocukların önünde kitap yoktu. Artık hem ülkemizin itibarı arttı, hem de insanımıza hizmet kalitesi en üst seviyeye geldi. Yeter mi, yetmez. Daha fazlası olmalı.”
denizli-ak-parti-cal-mitingi-ic

Zolan: “Milletim oyunlarını bozdu”
Ülkemize son 1,5 yıldır bir çok tuzaklar kurulduğunu, oyunlar oynandığını kaydeden Başkan Zolan, “Şükürler olsun ki milletim o oyunları bozdu, o sağduyusuyla tuzağa düşmedi. Tuzağa düşseydik biz belki Mısır, Gazze, Suriye gibiydik. Şükürler olsun ki milletim o sağduyusuyla o tuzağa düşmedi. Ülkemizin ilerlemesini, yükselişini durdurabilmek adına ne güç varsa seferber ediyorlar” diye konuştu. Milletin 30 Mart’ta gereken cevabı verdiğine dikkati çeken Başkan Zolan, “İnşallah 10 Ağustos’ta da milletim yine doğru karar verecek, bu ülkeyi daha ileri, daha güzele götürecek olan lidere oy verecek. O lider de Recep Tayyip Erdoğan. Biz liderimizle gurur duyuyoruz. Tüm siyasi parti mensubu olan kardeşlerime sesleniyorum, farklı fikirlerde olabiliriz ama ülkemizin geleceği, çocuklarımızın geleceği için inşallah 10 Ağustos’ta hepimiz sandığa koşa koşa gidip içimize sinen lider Recep Tayyip Erdoğan’a oyumuzu vereceğiz” dedi.

Örki: “Siz bize destek oldunuz biz size hizmet ettik”
Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki ise, sözlerine “Sizleri Allah için seviyoruz. Yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz” diyerek başladı. Örki, “O sevda uğruna yollara düşüyoruz. Bu sevda uğruna yağan yağmurda beraber ıslanıyoruz” dedi. Gönüllerin fethini yapacaklarına işaret eden Örki, “Bizler makam için yola çıkanlardan asla olmadık, bizler mevki peşinde koşanlardan asla olmadık. Paraya pula tamah edenlerden olmadık. Varsa yoksa hizmet derdindeydik, sizlerin gönlünün tahtına taliptik, bu uğurda yola çıktık” şeklinde konuştu. Örki, konuşmasını şöyle sürdürdü: “İnsanlar bizi sevgiyle kucakladı. 3 Kasım 2002’den bu tarafa ‘Ak Parti’ iktidar ve bugüne kadar başımızı öne eğdirecek hiçbir icraatımız olmadı. Siz bize destek oldunuz biz size hizmet ettik. Sadece Denizli’de değil, Türkiye’de muhteşem değişimler oldu. Bu güzellikleri nasıl yalanlayabiliriz. Herkes yiğidi öldür ama hakkını teslim et diyor. Bugün Tayyip Erdoğan’ın hakkı teslim edilmiştir.”

“Yapacağımız çok iş var”
Bugüne kadar hiç bir engele yenilmediklerini vurgulayan Örki, “Önümüze konulan hiç bir taşa takılıp düşmedik. Hepsini yerle yeksan etmesini başardık. Bütün tuzakları o tuzak kuranların başına geçirdik. Yine aynısı olacak inşallah. Daha bitmedi, yapacağımız çok iş var. Hamdolsun dünyanın gıptayla baktığı bir Recep Tayyip Erdoğan var. Ülkemiz altın çağını, ilerleme çağını yaşıyor inşallah. Eskiden hızlı treni mi konuşabiliyorduk, Avrupalılar anlatır biz düşünürdük nasıl oluyor acaba diye. İstanbul’a gidersek şimdi o anlatılan hızlı terene mutlaka binelim. ‘Eller çıkmış aya biz kaldık yaya’ derdik. Şimdi uzayda kaç tane uydumuz var biz de bilmiyoruz” dedi. Örki, “Allah hepinizden razı olsun bizi yarı yolda hiç bırakmadınız. Hiç merak etmeyin her şey çok güzel olacak. Ülkemizi ayağa kaldırma mücadelemiz hayırlı mübarek olsun. Denizlimiz, ülkemiz ve dünya için hayırlara vesile olsun” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, miting programı kapsamında Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan, Ak Parti Güney İlçe Başkanı Süleyman Tombal ve partililerle Güney ilçe pazarını gezip vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi. Daha sonra meydanda Güneylilere seslenen Başkan Zolan ve beraberindekiler Çal ilçesinde düzenlenen mitinge katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı