REKLAMI GEÇ

İki bakan bu düğün için Denizli’ye geliyor

İki bakan bu düğün için Denizli’ye geliyor

Denizli hafta sonu yine hareketli bir gün yaşayacak. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, cumartesi günü Denizli’ye geliyor. Bakanlar Soylu ve Zeybekci, Denizli eski Belediye Başkanı Ali Aygören’in oğlu Oğuzuhan Aygören’in nikah törenine katılacak. Soylu ve Zeybekci, partiyle ilgili toplantılara da iştirak edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ocak 2018 Cuma, 12:42

Denizli cumartesi günü iki bakanı birden ağırlamaya hazırlanıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 27 Ocak Cumartesi günü Denizli’ye gelecek.

AYGÖREN’İN OĞLU’NUN NİKAHINA KATILACAKLAR
Bakanlar Soylu ve Zeybekci, 27 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan nikah töreninde bir araya gelecekler. Denizlihaber.com köşe yazarı, Denizli eski Belediye Başkanı Ali Aygören’in oğlu, Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Yar. Doç. Dr. Oğuzhan Aygören ile Konya’da bulunan bir tarım şirketinde pazarlama müdürü olarak görev yapan Fatma Turan’ın nikah törenine katılacak olan iki bakanı, yoğun bir Denizli programı da bekliyor.

PARTİ BULUŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Bakanlar Soylu ve Zeybekci, Denizli ziyaretlerini yalnızca nikah töreniyle sınırlandırmayacak. Soylu ve Zeybekci, parti teşkilatları ile bir araya gelecek, istişare toplantılarına katılacak.

ÖNCE YEMEK, SONRA DÜĞÜN
Denizli’nin eski Belediye Başkanlarından Ali Aygören’in oğlu Oğuzhan Aygören ve Fatma Turan’ın düğün törenleri, 27 Ocak Cumartesi günü 13.00-16.00 saatleri arasında Kayalar Düğün Salonu’nda verilecek yemek ile başlayacak.

NİKAH VE DÜĞÜN ANEMON OTEL’DE
Oğuzhan Aygören ve Fatma Turan’ın nikah ve düğün törenleri ise Anemon Otel’de gerçekleştirilecek. İki bakanın da katılacağı organizasyon saat 19.00’da verilecek yemek ile başlayacak.

Bakanlar Soylu ve Zeybekci’nin şahitlik edeceği nikah töreni ise 20.30’da gerçekleştirilecek. Düğün gece saat 24.00’e kadar sürecek.

BLOMBERG TV’DEKİ PROGRAMI TUTTU
Boğaziçi Üniversitesi’nde öğretim üyesi olan Yar. Doç. Dr. Oğuzhan Aygören, medyaya uzak değil. Bloomberg TV’de Girişimcilik Dünyası isimli bir programı sunucu Güzem Yılmaz ile birlikte sunan Aygören, medyanın artık tanınmış simalarından. Her Cuma canlı programla iş dünyasının önemli isimlerini ağırlayan Aygören Hoca’nın düğününe bu nedenle iş dünyasından ve akademik çevrelerden de önemli isimlerin katılması bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı