REKLAMI GEÇ

İlk ziyaret AK Partili kadınlardan

İlk ziyaret AK Partili kadınlardan

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye’de şu ana kadar atanan iki kadın İl Sağlık Müdüründen biri olan Berna Öztürk’ü ziyaret etti, yeni görevinde başarı diledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Kasım 2017 Perşembe, 10:15

Sağlık Bakanlığı tarafından Denizli Sağlık Müdürü olarak atanan Uz. Dr. Berna Öztürk’e ilk ziyaret AK Parti İl Kadın Kolları tarafından gerçekleştirildi. Ziyarete AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, Başkan Yardımcıları Nevin Semerci, Yıldıray Kabalay ile Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Yaman katıldı.

Aynur Akdemir, kadınların çalışma hayatında aktif yer almasının önemli olduğunu belirterek, Türkiye’de atanmış iki kadın sağlık müdüründen biri olan Uz. Dr. Berna Öztürk’ü kutladı. Akdemir, İl Sağlık Müdürlüğü gibi önemli bir görevde bir kadın yöneticinin yer almasının kadınlar açısından gurur verici ve örnek teşkil eden bir başarı olduğunu kaydetti.

“KADINLARIMIZ ÇALIŞMA HAYATINDA DAHA FAZLA YER ALMALIDIR”
İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk de, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, bugüne kadar verilen her görevi layığı ile yerine getirmeye çalıştığını, Denizli’ye sağlık alanında örnek çalışmaları kazandırdıklarını, bundan sonra da aynı misyonla çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Öztürk, kadınların her zaman çalışma hayatında aktif olması gerektiğini belirterek, “Türkiye’de kadın yöneticilerimizin sayısı daha da artacaktır. Ben kadınların verilen her görevde çok başarılı olacaklarına inanıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı