REKLAMI GEÇ

Meclis, darbeciler için toplanmalı

Meclis, darbeciler için toplanmalı

Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, yayınladığı yazılı açıklamada TBMM’nin bugüne kadar yapılan tüm darbe ve darbe girişimlerinin tespit etmesi için özel gündemle toplanması gerektiğini belirtti.

/ DENİZLİHABER / 28 Şubat 2012 Salı, 19:15

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, millet iradesini ipotek altına almaya çalışan karanlık zihniyetin 28 Şubat sürecinde bir kez daha kendini gösterdiğini ileri sürdü.

TBMM’nin özel gündemle toplanarak, bugüne kadar cuntacı anlayış tarafından millete, millet iradesine ve milletin temsilcilerine yapılan tüm saldırıları tespit etmesi gerektiğini belirten Zeybekci, “TBMM’nin özel gündemle toplanarak, bugüne kadar cuntacı anlayış tarafından millete, millet iradesine ve milletin temsilcilerine yapılan tüm saldırıları tespit etmesi gerekiyor. Diğer taraftan yüce meclisimiz sivil ve demokratik yeni Anayasa sürecinde milletten aldığı yetkiyi sonuna kadar kullanmak suretiyle, cuntacı anlayışa ve darbe odaklarına bir kez daha fırsat tanımamak üzere bütün yasal ve Anayasal düzenlemeleri ivedilikle gerçekleştirmelidir. Millet iradesini ipotek altına almaya çalışan karanlık zihniyet tarihin acı hafızasına gömülerek bir kez daha dirilmemek üzere layık olduğu sona mahkum edilmelidir. Milletin temsilcileri olarak bizlerin demokratik zemindeki mücadelesi asla kişiler ve kurumları hedef alan bir anlayış üzerine oturmamalı, kötülerle değil kötülükle hesaplaşma ve meşru olanı öne çıkararak, gayrı meşru olanı tarihin karanlıklarına gömmek üzerine bina edilmelidir. TBMM bütün bu çalışmalarıyla, hain müdahaleler ve zulüm dönemlerinde hakları yenilen tüm vatandaşlarımızın ve kurumlarımızın haklarının ve itibarlarının iade edilmesini sağlayarak acılarını bir nebze olsun hafifletmeye çalışmalıdır” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı