REKLAMI GEÇ

Mühür, Zolan’da

Mühür, Zolan’da

AKP’den Denizli milletvekili aday adayı olmak için Denizli Belediyesi’ndeki başkanlık görevinden istifa eden Nihat Zeybekci, görevini, Osman Zolan’a devretti. Zeybekci, Denizli Belediyesi’nin mührünü Zolan’a devrederken, tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti ve helallik istedi.

/ DENİZLİHABER / 18 Mart 2011 Cuma, 10:44

Haziran’da yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olabilmek için Denizli Belediyesi’ndeki başkanlık görevinden istifa eden Nihat Zeybekci, Denizli Belediyesi’nde bugün düzenlenen törenle, görevini, geçtiğimiz gün başkanlığa seçilen Osman Zolan’a devretti. Devir teslim törenine, Denizli Belediyesi çalışanları, AKP İl Teşkilatı’ndan bazı isimler, Nihat Zeybekci’nin eşi Ayşen Zeybekci, Osman Zolan’ın anne ve babası Ümmühan-Ömer Zolan ile eşi Berrin ve kızı Ceyda Zolan da katıldı.

Başkanlık makamında yapılan törende konuşan Zeybekci, 7 yıllık görev süresince birlikte çalıştığı Denizli Belediyesi’ndeki, Denizli Belediye Meclisi’ndeki ve AKP teşkilatındaki arkadaşlarına teşekkür etti. Eğer onların kalbini kırdıysa, bunu affetmelerini istedi. Çalışma arkadaşlarına hakkını helal eden ve onlardan helallik isteyen Zeybekci, “50 yıllık hayatımdaki şereflerin, onurların en büyüğü olan belediye başkanlık görevimi, en ufak bir yerinde çizik olmadan, milletten aldığım emaneti millete emanet etmeden, Osman Zolan’a emanet ediyorum. Bu görevi inşallah 2014’te yine millete emanet edeceğiz” dedi.

Daha önceki konuşmalarında olduğu gibi Zeybekci, yaşanılanların bir ‘veda’ olmadığını vurguladı. Zeybekci, “Denizli Belediyesi’nin 7 yılda oluşan duruşu ve karakterinde en ufak bir kayma, sapma olmayacaktır . Osman Bey kardeşim bu görevi kabul ederek büyük bir fedekarlık yaptı” dedi.

Zeybekci, konuşmasının ardından, Denizli Belediyesi’nin sembolik mührünü, Denizli Belediyesi’nin yeni başkanı Osman Zolan’a verdi.

Görevi Zeybekci’den devralan Zolan, “2004’ten bu yana dünya kenti olmaya doğru giden bir Denizli var. Zeybekci soyadıyla, çocuklarınız, torunlarınız, 7 nesliniz gurur duyacak. Hiçbir mevki, makamda gözünüz olmadan, sadece Allah rızası için bu yola çıkmıştınız. Ben de sizden Allah razı olsun diyorum. Sizin emanetiniz, sözleriniz bundan böyle benim boynumun borcudur. 3 yıl boyunca emanetinizi saklayacağım. Siz bizi terk etmiyorsunuz. Denizli’nin dünya kenti hedefine ulaşması için daha büyük bir fedakarlık yapıyorsunuz. Bundan sonra Ankara’da bir ağabeyimiz olacak. Sizin göstereceğiniz yol, daima doğru olacaktır. 7 yıl boyunca, bir ustanın yanında olduğum için kendimi şanslı hissediyorum” dedi.

Zolan da Zeybekci’ye, camdan yapılmış minik bir hediye verdi. Zolan, “Bu hediyemiz, Denizli Belediyesi’ndeki güçlü, şeffaf 7 yılını temsil ediyor” dedi.

Zolan’ın görevi Zeybekci’den devralmasından sonra da Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın eşi Berrin Zolan, Nihat Zeybekci’nin eşi Ayşen Zeybekci’ye çiçek vererek, bugüne kadarki gayretleri nedeniyle teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı