REKLAMI GEÇ

Özkan: “2023 Türkiye’sini inşa ediyoruz”

Özkan: “2023 Türkiye’sini inşa ediyoruz”

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Güney, Buldan, Sarayköy ve Babadağ’ı ziyaret etti, belediye başkanlarını ve teşkilatlarla buluştu. Özkan, “2023 Türkiye’sini inşa ediyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Temmuz 2018 Pazartesi, 10:05

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Güney, Buldan, Sarayköy ve Babadağ’ı ziyaret etti. İlçelerde belediye başkanları, ilçe başkanları ve teşkilat yöneticileri ile toplantılar düzenleyen Özkan, buluşmaların sık aralıklarla devam edeceğini, ilçelerin sorunlarını tespit edeceklerini kaydetti.

Ziyaretlere ilişkin değerlendirmeler yapan Özkan, “Bizim için hassas olan değerler var, inancımızdan, kültürümüzden ve ecdadımızdan kalan yadigar şeyler var ki bunlar bizim izzetimizdir, bunlar bizim onurumuzdur, şerefimizdir ve haysiyetimizdir” dedi.

Türkiye’nin artık mazlum milletlerin çaresi olarak görüldüğünü ifade eden Özkan, “Birlik ve beraberlik içerisinde olunduğumuz müddetçe bizim karşımızda kimse duramaz. Yeter ki biz birlik ve beraberliğimizi bozmayalım” dedi.

DAHA AYDINLIK YARINLAR BİZİ BEKLİYOR
Teşkilatları yenileyerek, güçlendirerek, 2023 hedeflerine ulaşmak için durmadan, yorulmadan çalışmaya, çaba göstermeye devam edeceklerini anlatan Özkan, “Ayrım yapmadan herkesin kapısını çalmalı, gönlüne girmeliyiz. Ülkemizin karşı karşıya kaldığı ihanet girişimleri ve dünyada yaşanılan sorunlar milletimizin gözünün önünde cereyan ediyor. En üsttekinden en alttakine kadar tüm kadrolarımız büyük bir hassasiyet ve itina ile çalışmaktadır. Biz istişareye önem veririz. Oturup doğru şekilde düşünüp, tartıştıktan sonra aldığımız kararlar her zaman ülkemizin de milletimizin aydınlık geleceğine katkı sağlayamaya yönelik kararlar olmuştur. Gittiğimiz her yerde vurguladığımız gibi, bu şehirde alnı açık, başı dik, göğsünü gere gere dolaşacak bir teşkilat mensubu varsa o da bizim yol ve dava arkadaşlarımızdır” diye konuştu.

Hizmetlerinden dolayı belediye başkanlarına özellikle teşekkür eden Cahit Özkan, “Yapılan hizmetlerden vatandaşlarımız memnun ve mutlu. Çıtayı yükselttikçe, beklentilerde artıyor. Bu hizmetleri de hep beraber yapmanın gayretleri içerisinde olacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde vatandaşa hizmet için çalışmaya devam edeceğiz. Çok güzel hizmetlerin yapıldığı mahallelerimizi ziyaret ettik. Çocuklarımızla, gençlerimizle, köy halkımızla bir araya geldik. Biraz hasbihal edip dertleştik. Çivril bizim için çok kıymetli ve değerli. Her zaman arkamızda olan hemşerilerimize teşekkür edip, dertlerini dinledik. Yapılan hizmetlerin kullanımı konusunda ki memnuniyetlerine kulak verdik” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı