REKLAMI GEÇ

Özkan: Yeni otoyol turizmi de etkileyecek

Özkan: Yeni otoyol turizmi de etkileyecek

Milletvekili ve MKYK Üyesi Cahit Özkan, Ak Parti Beyağaç İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Özkan ihale sürecine giren Denizli-Aydın otoyolu hakkında açıklamalarda bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Mart 2018 Cumartesi, 11:47

Milletvekili ve MKYK Üyesi Cahit Özkan, Ak Parti Beyağaç İlçe Başkanı ve yönetimini ziyaret etti.
İlçe Teşkilatı hizmet binasında AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Tekin, parti yönetim kurulu üyeleri ve partililer tarafından karşılanan Özkan burada yaptığı açıklamada, “Beyağaç İlçe Başkanlığımızda AK dava arkadaşlarımızla bir aradayız. Beyağaç’ın gelişen ve büyüyen Denizli’ mizin öncü ilçelerinden olması için hemşerilerimizle birlikte çalışıyoruz” dedi.

Özkan, ihale sürecine giren Denizli-Aydın otoyoluyla alakalı açıklamalarda bulunarak, “Denizli-Aydın otoyolu tamamlandığında İzmir-Antalya güzergahı Denizlimize taşınmış olacak. Önümüzdeki 5 yıl içinde bu otoyol 20 milyon turistin hareket ettiği bir güzergah haline gelecek. Bu hareketlilik de turizmden ticarete bir çok alanda Denizlimize katma değer sağlayacak.” dedi.

Özkan konuşmasının sonunda, 2023 ve 2071 hedefleri doğrultusunda 2019 yılında yapılacak seçimlerin önemini vurgulayıp, teşkilat kademesinde herkesin üzerine büyük görevler düştüğünü dile getirdi.

Konuşmaların ardından karşılıklı sohbet havasında geçen programda, kendisine iletilen, ilçenin talep ve ihtiyaçlarını dinleyen Özkan, daha sonra hemşerileri ile günün anısına fotoğraf çektirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı