REKLAMI GEÇ

Özlük mağdurları Yüksel’den çözüm istedi

Özlük mağdurları Yüksel’den çözüm istedi

Denizli Vergi Dairesi Başkanlığı’nda çalışan Vergi Dairesi Müdürü ve Müdür yardımcıları, özlük haklarında meydana gelen mağduriyetlerinin giderilebilmesi için Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel’i ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 20 Ocak 2012 Cuma, 11:26

‘Eşit işe eşit ücret’ düzenlemesiyle mahiyetindeki personelden daha az maaş almaya başladıklarını dile getiren Vergi Dairesi Müdür ve yardımcıları sorunun çözümü ve iş barışının yeniden sağlanabilmesi için Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel’i ziyaret ederek, Yüksel’e sorunları içeren dosya sundu.

Denizli Vergi Dairesi Başkanlığı’nda çalışan Vergi Dairesi Müdürü ve Müdür yardımcıları, özlük haklarında meydana gelen mağduriyetlerinin giderilebilmesi, sorunlarının çözümü için TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ile görüştü. Yüksel’e son düzenlemelerden sonra oluşan Vergi Dairesi Müdür ve Müdür yardımcılarının mağduriyeti aktarılıp, talep ve çözüm önerileri bir rapor halinde sunuldu.

Yapılan görüşmede vergi dairesi müdürleri ve yardımcıları özellikle yapılan son düzenlemeler sonucu mahiyetinde bulunan bir kısım personelden daha az maaş alır hale geldiklerini,diğer taraftan yine kendileri ile aynı işi yapan uzman olmayan personel ile uzmanların arasındaki yüksek maaş farkı nedeniyle dairelerde çalışma huzurunun kalmadığı ifade edip, “eşit işe eşit ücret” olarak ifade edilen düzenlemelerin çok ağır mali ve idari sorumlulukları olan maliye bakanlığı müdürleri maaşlarının eşitlenmesinin de haksızlık olduğunu ve konunun çözüm makamındaki yetkililere aktarılması için Yüksel’den yardımlar istedi.

Milletvekili Mehmet Yüksel’de, kendisinin de bürokrasi geçmişi olduğu için müdür ve müdür yardımcılarını çok iyi anladığını, sorunların kurumların ücret ve diğer özlük haklarının bir bütün olarak değil de parça parça ele alınarak düzenlenmesinden kaynaklandığını” ifade ettikten sonra bu konudaki iletilen sorunları gerek Maliye Bakanına gerekse Maliye Bakanlığı Müsteşarına talep ve çözüm önerilerini içeren rapor ile beraber ileteceği sözünü verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı